Kiemelt Hírek 2019. április 19.

Marsi Anikó Demcsák trónjára tör: alig tudta beolvasni a híreket 

Startlap Kiemelt Hírek 2019. április 19.
Hódi Pamela megmutatta fehérneműs valóját, folytatódik Csisztu és a 18 éves influenszer konfliktusa, Erzsébet királynő pénzt osztott. Bulvárösszefoglaló.

Marsi Anikónak nagyon nem ment csütörtökön a hírolvasás

Roppant furcsa hanglejtéssel és artikulációval vezette fel a csütörtök esti Tényekben Marsi Anikó a riportokat. A műsorvezető bizonyos szavakat alig tudott kimondani, és nem ez volt az első olyan eset, amikor gondja akadt a hírolvasással. Marsi különös szereplését itt nézheted meg videón.

 

Csisztu Zsuzsa jelentette a 18 éves influenszer videóját, amiben a lány a műsorvezető sértegetéseire reagált

Folytatódott az a furcsa konfliktus, ami a Reggeli hétfői adásában indult el: ekkor Csisztu Zsuzsa sértegette és kioktatta a műsor egyik vendégét, a 18 éves influeszert, Farkas Timit.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mindjárt vendég leszek a #jakupcsekplusz című műsorban , hogy mikor kerül adásba, arról majd mesélek. #csisztu #csisztuzsuzsa

Dr. Csisztu Zsuzsa (@dr.csisztuzsuzsa) által megosztott bejegyzés,

Timi ugyanis egy YouTube videóban szerette volna megvédeni magát, amire még a Reggeli készítőitől is engedélyt kért, Csisztu Zsuzsa erre fogta magát, és felnyomta a YouTube-nál a felvételtEbből a cikkből kiderül, miért tett lépéseket azért, hogy a videómegosztóról eltüntessék az anyagot.

Így néztek ki szalagavatójukon a hollywoodi sztárok

Halle Berry, George Clooney, Brad Pitt, Jessica Alba, Courtney Cox, Natalie Portman, Gwen Stefani, Jennifer Aniston – csak néhány név azok közül, akiket ebben a galériában megtalálsz réges régi szalagavatós képeken. Van, aki már akkor is remekül nézett ki, másoknak viszont határozottan jót tettek az évek.

Erzsébet királynő ezüstpénzeket osztogatott

Fotó: Mary McCartney/Her Majesty Queen Elizabeth II via Getty Images

Egy 800 éves hagyományt követve a brit uralkodó 93 nőnek és 93 férfinak adott át kis pénztárcákba helyezett különleges ezüstpénzeket. Ha kíváncsi vagy, milyen érméket rejtettek a tárcák, és milyen hagyományról van szó, ezt a cikket olvasd el.

Hódi Pamela megmutatta, mit hord a ruha alatt

Berki Krisztián gyermekének anyja tőle szokatlan kontentet osztott meg az Instáján: egy fehérneműmárkát reklámozott, ennek apropóján bugyiban és melltartóban tárta a világ elé az alakját. A fényképért ide kattints.

Tatár Csilla már 16 évesen is nagyon jó nő volt

Tatár Csilla tavaszi nagytakarításba fogott, így kerültek elő azok a fotók, amelyeken húszéves kora körül, valamint 16 évesen látható. Habár Tatár jelezte, hogy akad azért olyasmi is a képeken, amire nem büszke, mégis megosztotta őket, így ebben a cikkben te is együtt nosztalgiázhatsz vele.

Keresés az oldalon