Tragédia a kiskunhalasi szalagavatón: meghalt a lányával táncoló oktató

Startlap - Startlap
Rosszul lett és meghalt a lányával táncoló tanár az egyik kiskunhalasi iskola péntek esti szalagavatóján. Ugyanekkor egy diáklányhoz is mentőt kellett hívni.

Meghalt egy oktató a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző iskola és Kollégium szalagavatóján pénteken – számolt be az esetről az RTL Híradó.

Az esemény utolsó fellépője a Halas Táncegyüttes volt, melynek az iskola egyik oktatója, Csala Tibor és a lányai is tagjai voltak. A tanár épp az egyik lányával táncolt, amikor rosszul lett. Ekkor elhagyta a tánctermet, a kiérkező mentők pedig közel egy órán át küzdöttek a férfi életéért, de nem tudták megmenteni.

Az rtl.hu beszámolója szerint Csala Tibor már diákként is a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző iskola és Kollégium intézményében tanult, később vállalkozó lett, majd visszatért az iskolába gépészetet, hegesztést oktatni.  

Miközben a mentők az oktatót élesztették újra, egy 17 éves diáklány is rosszul lett. Az RTL Híradó úgy tudja, epilepsziás rohamot kapott. A lányt kórházba szállították, és már jobban van.

Kiemelt kép: Illusztráció (MTVA/Bizományosi: Faludi Imre)

Ez is érdekelhet

képcím

Elhunyt Andreas Brehme

képcím

Meghalt Jakab Ferenc virológus

képcím

Autóbalesetben életét vesztette a férfi maraton 24 éves...