Márki-Zay Péter: Ugyanúgy le vagyok taglózva, mint mindenki

Startlap - Startlap
Az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje elismerte a Fidesz választási győzelmét. Hozzátette, azt vitatja, hogy ez a választás demokratikus és szabad lett volna. Választás 2022 - a legfrissebb hírek.

Márki-Zay Péter beszédében elismerte a Fidesz győzelmét, “ebben a rendszerben bő, óriási többségét megszerezték a szavazatoknak”.

“Nem vitatjuk, hogy ezt a választást megnyerte, azt, hogy ez demokratikus és szabad lett volna, azt azonban vitatjuk” – fogalmazott Márki-Zay. Hangsúlyozta: Ebben a rendszerben győzött a Fidesz. “Hazugságokkal, gyűlöletkampánnyal, a másik fél elhallgattatásával, hogy nem álltak ki vitára, és tizenháromszor annyi plakáton ontották a hazugságot”  – fogalmazott az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay Péter kijelentette, a propaganda az, ami megnyerte ezt a választást a Fidesznek, nem a tisztesség és nem a becsület. 

Bár minden józan magyarban felmerülhet az országból való távozás gondolata, mert “hazánk nem a jó úton megy”, a színpadon mögötte álló családja nevében kijelentette, “mi itt maradunk veletek”.

Ez is érdekelhet

képcím

Márki-Zay Péter üzent Magyar Péternek

képcím

Az ATV műsorvezetője szerint Kaleta nem pedofil

képcím

Árstop, rezsi, tüntetések, Holdról is látszó kétharmad: íme...