Magyar lány nyerte a Huawei európai fotóversenyét

Saját betegségét örökítette meg a győztes képen.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-12 09:52

Fotó: Pávó Réka

Kizárólag mobiltefonnal készített fotókkal lehetett nevezni a Huawei európai fotóversennyére, melynek nagydíját egy magyar lány, Pávó Réka vitt el Art & Leukemia című munkájával – írta a HVG.

„Fotós. Harcos. Jelenleg is küzdök a leukémiával. Általában parókát viselek, hogy elképzelhessem, milyen lenne egy egészséges, hosszú hajú nőnek lenni” – írta a képéhez Pávó Réka, aki betegsége elleni küzdelmét jelenítette meg a fényképen.

A lánynál tavaly akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak, azóta blogján és Instagram-oldalán örökíti meg ennek különböző stádiumait, kezeléseit.

A versenyre 20 országból neveztek profi és amatőr fotósok hat különböző kategóriában: portré, éjszakai fotó, életképek, utazás, természet és story board. Összesen 67 610 fényképet töltöttek fel a verseny hivatalos oldalára.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

✌️📷”Egy kórteremből lenne szép nyerni.” – gondoltam viccesen. Kedves Ismerőseim! Rengetegen szavaztatok a képemre és nem győzök ezért köszönetet mondani nektek, azonban egy olyan csoda történt velem, ami végett még most is csak kapkodok a levegő után. A képem több, mint tízezer pályamű közül a zsűri döntése alapján a nemzetközi FŐDÍJAT nyerte el. 😮🤩 A nyereményeim pedig: 10.000 EUR készpénz, Huawei Matebook X laptop, National Geographic magazin megjelenés és egy 10 napos National Geographic Olaszországi Workshop. (Velence, Firenze, Toszkána, Siena, Róma) Még most sem tértem magamhoz és percenként frissítem a honlapot 🙂 Hálával tartozom Istennek <3 Életem egyik fő álma vált valóra✌️🙏🇮🇪 Viva Italia! #mik #ikozosseg #huaweinextimage #nextimage #strongisthenewsexy

Pávó Réka (@rekapavo) által megosztott bejegyzés,

Mai nap hírei

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Viszik a laptopokat

itbusiness.hu17 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu19 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája