Drámai fotó jelent meg a menekülő afgán civilek evakuálásáról

Startlap - Startlap
Kétségbeesetten menekülő helyiek százai jutottak be a kabuli reptérre, az incidenseknek több halálos áldozata is volt. A fényképen az amerikai légierő C-17 Globemaster szállító-repülőgépének utasai láthatók. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/AP/Verified UGC

Drámai fotó jelent meg a menekülő afgán civilek evakuálásáról

A fényképet, amelyen az amerikai légierő C-17 Globemaster szállító-repülőgépének utasai láthatók, erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Afganisztán: holttestre bukkantak egy amerikai repülőgép futóművében, Biden nem bánja az amerikaiak kivonulását

Kétségbeesetten menekülő helyiek százai jutottak be a kabuli reptérre, az incidenseknek több halálos áldozata volt. Részletek. Mindeközben Joe Biden amerikai elnök hétfőn a Fehér Házban tartott beszédében az afgán vezetőkre és katonákra hárította a felelősséget Kabul bukása miatt. Íme.

A halálos buszbaleset sofőrje: “Anyut is én hívtam magammal és váltótársamul Lacit is, már egyikük sem él”

A vasárnap hajnali tragédiát túlélő sofőr édesanyja pénteken ünnepelte 70. születésnapját, ezért kapta fiától a tengerparti utazást. Bővebben.

A fideszes polgármester unokaöcs személyre szóló rendelkezéseivel százmilliókat kereshetett Hernádi Zsoltnak

Az esztergomi, panorámás telkek iránt érdeklődő potenciális vevőknek már telefonon is megmondják, hogy a tulajdonos “az ország egyik leggazdagabb embere”, csak “nem ő az aláíró, hanem az unokaöccse, de ez teljesen mindegy”. Itt egy másik unokaöcsről van már szó, nem a polgármesterről, és fontos szereplő még Sasvári Viktor egykori fideszes önkormányzati képviselő. Nekik és egy önkormányzati zárt ülésnek köszönhetően a Mol-vezér Hernádi Zsolt olyan üzletet köthetett Esztergomban, amilyet a környéken senkiBővebben.

Háromból majdnem két koronavírus-mintában delta-variánst mutatott ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ

MTI/Czeglédi Zsolt

A Népegészségügy több hónapra visszamenőleg megvizsgálta az összes rendelkezésre álló, koronavírusos betegektől származó mintát. A vizsgálatról és a legfrissebb járványügyi statisztikákról ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Meghalt az újvidéki kétéves kisfiú, akiért édesapja éhségsztrájkot indított

A család a szerb egészségügyi rendszert és képviselőit okolja a a leukémiás fiú haláláért, akiről akkor adtak először hírt, miután apja fel akarta gyújtani magát. Ha érdekel az eset, akkor ezt a cikket nézd meg.

Jordán Adél: Úgy döntöttünk, hogy egyetlen interjúban beszélünk a kapcsolatunkról és aztán ennyi

A szexuális identitását új darabjában leleplező Jordán és rendező párja, Székely Kriszta interjúban magyarázták, hogyan működik a családi életük és a viszonyuk. A beszélgetés legjobb részei itt olvashatók.

Ország tortája: itt a lista a cukrászdákról, ahol kipróbálhatod

MTI/Szigetváry Zsolt

Fodor Sándor budapesti cukrász Napraforgó néven futó győztes kreációja augusztus 20-ától cukrászdák százaiban lesz elérhető. További információkért katt ide.

Hétvégére visszatér a strandidő

A hidegfront távozásával ismét emelkedésnek indul a hőmérséklet, több helyen 30 fok fölötti értékekig. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon a tragikus ceglédi lovaskocsikarambol

képcím

Váratlanul Kijevbe érkezett Joe Biden

képcím

A török-szíriai földrengés egyik legmegrázóbb fotója - a hét...