Kiemelt Hírek 2018. április 23.

Macaulay Culkin a Resszkessetek betörők miatt ki se lép az utcára karácsonykor

Startlap Kiemelt Hírek 2018. április 23.
Képtelen megnézni a filmet, és elég rosszul viseli, hogy a mai napig mindenki Kevinnel azonosítja őt.

Ellen DeGeneres rendkívül népszerű beszélgetős műsorának ma esti vendége Macaulay Culkin lesz, akit kábé minden ember a leghíresebb szerepével azonosít: ő alakította a 1990-es évek Resszkessetek, betörők! című filmjének főszereplőjét, Kevint. Azóta eléggé nagy lett, már 37 éves, és ahogy sok más hollywoodi gyerekszínész, úgy ő is leginkább káros szenvedélyei miatt került a címlapokra felnőttként.

A show esti adásából megjelent rövid részletben az egykor sikeres gyerekszínész elárulta, hogy a falra mászik a Reszkessetek betörőktől. Sosem nézi meg a filmet, sem annak folytatásait. “Nem tudom úgy nézni, mint más emberek” – mondja Culkin, aki számára a forgatás pillanatait idézik fel az egyes jelenetek.

A színész egyébként nagyon ritkán szerepel nyilvánosan, így ezért is különleges ez mostani alkalom. A meglepően fiatalnak tűnő Culkint még mindig mindenki felismeri az utcán, egy étterembe sem tud elmenni anélkül, hogy ne bámulnák. Azt is megjegyezte, hogy rendszeresen megkeresik ismeretlenek, hogy nézze meg velük otthon a Resszkessetek betörőket, amit egyszerre tart rémisztőnek és hízelgőnek.

Kevin még a téli ünnepeit is tönkreteszi, ugyanis ahogy itthon is, úgy az USA-ban is minden évben újra látható a film tévéképernyőn. Ez pedig annyira zavarja Culkint, hogy ilyenkor ha lehet, akkor ki se teszi a lábát otthonról.

Címlapkép: David Livingston/Getty Images

Keresés az oldalon