Schobert Norbi vágódisznóhoz hasonlította a 100 kiló feletti férfiakat

Startlap - Startlap
Norbi ismét botránygyanús nyilatkozatot adott, most éppen az "aputestet" célozta meg. És megint tanított egy új szót: te tudod, mi az a "csimpánzcsöcs"? Bulvárösszefoglaló.

Schobert Norbi vágódisznóhoz hasonlította a 100 kiló feletti férfiakat

A zsír elleni harc legfontosabb magyarországi arca ismét nyilatkozott egy olyat, amitől majd kitörhet a botrány, most éppen az “aputestről”. És ezúttal is gazdagította a magyar nyelvet egy újabb pompás terminus technicusszal: te tudod, mi az a “csimpánzcsöcs”? Videó.

Életünk története: Gallusz Niki Jane Fondához hasonította öreg önmagát, de barátnője, Laura sokkot kapott

Friderikusz Sándor öregítős műsorának legutóbbi vendégei Gallusz Niki és Bártfai Laura, voltak, akik 10 éve vannak együtt. Ebben a részben nem a műsor gyakorlatilag kötelező elemévé vált sírás volt terítéken, hanem egy különös ellentmondás: Gallusz heteroszexuálisnak vallja magát, és az azonos nemű szülők gyermekvállalásával kapcsolatban is érdekesen nyilatkozik. Erről a témáról ebben a cikkben olvashatsz, itt pedig megnézheted, hogyan változik az RTL maszkmesterei szerint Gallusz és Bártfai külseje a következő évtizedekben.

Szabó Franciska megdöbbentő fotót posztolt: teljesen megváltozott a külseje

Az Exatlon Hungary szereplőjére igencsak nehéz ráismerni. Fotó.

Cintula zenelopással vádolja Presser Gábort és Szörényi Leventét

Egy stroke miatt tavaly a fél oldalára lebénult lemezlovas Boros Lajos műsorában tárta fel, mit csináltak szerinte annak idején Presserék. Ha kíváncsi vagy a sztorira, akkor itt folytasd az olvasást.

“Gyengéd szeretettel, Papa” – így levelezett egymással Fülöp herceg és Diana éveken át 

Fotó: Jayne Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images

Fülöp volt az egyetlen ember a királyi családban, akire a walesi hercegné hallgatott. Szoros kapcsolatukban sokáig a nézeteltéréseknek is volt helye, azonban egy interjú után mindez örökre megváltozott, és Fülöp, aki addig szinte apaként írt Dianának, többé egyetlen levelet sem küldött neki. Bővebben.

Kiderült, ki az a 30 ember, aki részt vehet Fülöp herceg temetésén

II. Erzsébet néhai férje saját határozott kérése is egy visszafogott temetés volt, és járvány is van, így szűkült le 30 főre azok sora, akik személyesen mondhatnak végső búcsút neki. Bővebben.

Sebestyén Balázsék költöznek: új frekvenciát kap a Rádió1 

A közérdekű hírt a reggeli műsoruk Facebook-oldalán osztották meg, plusz nyereményjátékot hirdettek. További információk itt.

Pécsi Ildikó különleges kapcsolatban volt Liptai Claudiával: már akkor meglátta benne a tehetséget, amikor mások még nem 

Az immár rendkívül sikeres tévést kétszer is elutasították a Színház- és Filmművészeti Főiskoláról, de Pécsi Ildikó már fiatal korában kiszúrta a benne szunnyadó színésznőt, és saját darabot rendezett neki. Ha érdekel Liptai Claudia története, akkor katt ide.

VV Vivi kiszőkíttette a haját, műszempillákat rakatott fel, és mindjárt megy plasztikáztatni is

Nekem az életem az a szempilla

– közölte Való Világ játékának utolsó nyertese, akit heteken belül szikével alakítanak tovább. VV Vivivel a Fókusz beszélgetett a nagy esztétikai metamorfózisról, a kiváló riport erre a linkre kattintva nézegethető.

Egészen meglepő, de az RTL Klub riportere épp a Margitszigeten biciklizett, amikor arra futott Ethan Hawke

Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Meg Oscar Isaac is ott volt, akinek a neve talán nem mond sokat, de a Csillagok háborúja és az X-Men filmekben egyaránt szerepelt. Mit keres Hawke és Isaac Magyarországon? Fotó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Páratlan életút: 75 éves Presser Gábor

képcím

Így nézhetne ki ma az idős Lady Diana - bámulatos Instagram-fotók