"Szegény fiúból ömlött a vér" - megverte élettársa fiát a korábbi x-faktoros

Startlap - Startlap
Gulyás Roland hibásnak érzi magát a történtek miatt, ám állítja, nem csak ő tehet arról, hogy így elfajult a vita. Bulvárösszefoglaló.

“Szegény fiúból ömlött a vér” – megverte élettársa fiát az egykori x-faktoros

Súlyosan megverte élettársa fiát az x-faktoros Gulyás Roland, rendőrségi eljárás indult a 23 éves énekes ellen. Ha érdekel, mi vezetett a durva tettlegességhez, innen megtudhatod.

“A kezünk között halt meg” – először beszélt a nyilvánosság előtt lánya elvesztéséről Várkonyi András

Nehéz időszakot tudhat maga mögött az ország Vili bácsija. Lánya elvesztésének megrázó körülményeiről ő maga számol be ebben a cikkben.

Molnár Anikó és Császár Előd egy pár volt, mostanáig titkolták

23 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ez kiderüljön. A részleteket itt ismerheted meg.

Nagy mennyiségű drogot találtak a népszerű humorista, Rekop György lakásán

Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

Rekop György a Showder Klub által vált híressé, azóta pedig sok más dolgot is csinált. Az utóbbi időben kevesebbet hallani róla, ám most negatív hírek érkeztek vele kapcsolatban: a rendőrség razziát tartott a lakásán, ahol nagy mennyiségű drogot találtak. Részletek.

Radics Gigi először posztolt fotót újszülött kislányáról

Az énekesnő első gyermeke szerdán született meg, mindketten egészségesek. Radics Gigi most egy fotót is közzétett Instagram-oldalán a babáról, amit itt találsz. Ebből a cikkből pedig kiderül, az énekesnőt végre eljegyezte a párja, aki azt is elárulta, miért várt eddig.

Rövidfilmben térnek vissza a Valami Amerika sztárjai, és magukkal hozzák Győrfi Pált

Bala, a gengszter emberei túszul ejtették Győrfi Pált. Ezzel a szituációval kezdődik az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA)legújabb, Ne parázz, sokkolj! című videója, ami a Valami Amerika szereplőit hozza össze Győrfivel és a társadalmi célú hirdetéssel. A videót itt nézheted meg.

A 27 legjobb fotó a 27 éves Palvin Barbiról

Tizennégy éve van a pályán a gyönyörű modell, akit kamaszként fedeztek fel az utcán, most pedig már 15 millió követője van! Az alábbi cikkben 27 lenyűgöző fotót találsz Palvin Barbiról.

Sokan most realizálták, hogy Chris Evans felsőtestét valójában mennyi tetkó borítja

Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Chris Evans Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amiben beleugrik egy medencébe, amit nyilvánvalóan póló nélkül tesz meg, azaz szabadon látható a felsőteste. A twitterezők közül sokan teljesen ledöbbentek, hogy mennyi tetoválás van a mellkasán és egész törzsén. Ha te is kíváncsi vagy rá, erre a linkre kattints.

Gelencsér Timi megmutatta a csodaszép nővéreit

Az egykori Miss World Hungary régóta szerette volna kipróbálni magát egy táncműsorban, így amikor felkérték Dancing with the Stars-versenyzőnek, azonnal igent mondott. Gelencsér Tímea a lenti cikkben családjáról, hétköznapjairól és jövőjéről beszélt az nlc-nek.

Macaulay Culkin maszkján saját, riadt arca köszönt vissza

Természetesen a Reszkessetek, betörők! ikonikus jelenetéről van szó. Szerintünk félelmetes látvány. A fotót itt találjátok.

Ez is érdekelhet

képcím

Gálvölgyi-ügy: ezért szerepelt a "VIP" adat a mentési...

képcím

Megtalálták a tömegbaleset halálos áldozatát

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...