Eljegyezték Tóth Verát – megmutatta gyémántgyűrűjét az énekesnő

Startlap - Startlap
Vőlegényt és gyémántgyűrűt hozott a karácsony az énekesnőnek. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Vasvári Tamás

Eljegyezték Tóth Verát – megmutatta eljegyzési gyűrűjét az énekesnő

“Gyerekek! Van egy vőlegényem és egy kék gyémántom…”

Nagy a boldogság, eljegyzést hozott a karácsony az ország egyik legjobb énekesének, Tóth Verának, aki már három éve együtt van párjával, Zolival. Fotókat is mutatott az eljegyzés pillanatairól és a gyémántgyűrűről. Ide kattints.

Kiss Ramóna karácsonyi családi fotója mindent visz

Kiss Ramóna is megosztott egy képet a közösségi oldalán karácsony alkalmából, de ez távolról sem az a megszokott, tökéletesre szerkesztett felvétel, amit ilyenkor láthatunk a celebektől. Minden olyan van a fotón, ami az ünnephez illik: karácsonyfa, ajándékok és összetartó család, de sokkal életközelibb formában. A fotóért ide kattints.

Így emlékezett meg elhunyt férjéről II. Erzsébet

Az életének 96., uralkodásának 70. esztendejében járó II. Erzsébet királynő tavasszal elhunyt férjéről, Fülöp edinburghi hercegről emlékezett meg a szombaton közvetített, a szokásosnál sokkal személyesebb hangvételű karácsonyi üzenetében. Megható gondolatait ebből a cikkből ismerheted meg.

Majka, Delhusa Gjon – magyar sztárok vallomásai, akik legyőzték a koronavírust

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A világjárvány sajnálatos módon nem kímélte a magyar hírességeket sem, többektől el is kellett búcsúznunk. Ám szerencsére bőven akadtak olyanok is, akik megküzdöttek a halálos kórral. Az ő vallomásaikat olvashatod ebben a cikkben.

Hollywoodi sztárok kedves és furcsa karácsonyi szokásai – Van, aki egy egész asztalt szentel az édességeknek!

A sztárok is imádják a karácsonyt, és köztük is vannak olyanok, akiknek saját tradíciójuk van, amikhez minden évben tartják magukat. Ha kíváncsi vagy, hogyan ünnepel a Jonas Brothers, Sofia Vergara vagy éppen Alicia Silverstone, erre a linkre kattints.

3 idei nagy sztárköltözés

Három magyar híresség is úgy döntött idén, hogy drasztikusan változtat eddigi életén, és máshol alakítja ki jelenlegi otthonát. Hová költözött Szandi lánya, hol él Budapest után Nagy Alexandra, és Karsai Zita mire cserélte Németországot? Innen kiderül.

Bereczki, Majka és Pápai Joci legtrendibb szettjei

Számos sikerprodukciót láthattunk idén. A női zsűritagok tündöklése mellett a férfi outfitekről se feledkezzünk meg! Fotók itt.

Sztárpárok, akiket nagyon ritkán látunk együtt

A sztárpárok többsége imádja “kirakatba tenni” a szerelmi életét, boldogan pózolnak együtt a vörös szőnyegen, zavartalanul turbékolnak még a közösségi oldalaikon, mások viszont épp arra hajtanak, hogy a lehető legkevesebbet mutassák magukból. Utóbbiakat gyűjtötte össze ez a cikk.

Agyonjátszott karácsonyi filmek gyereksztárjai – mi lett velük?

Jerod Harris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Macaulay Culkin, Devin Ratray, Thomas Brodie-Sangster, Mara Wilson – ezek a gyerekszínészek nemcsak az ikonikus karácsonyi filmekben lopták el a reflektorfényt felnőtt társaiktól, hanem sokan közülük sikeres szórakoztató karriert futottak be. Részletek.

Csak film legyen és rock’n’roll! – Ötvenéves az ezerarcú Jared Leto

Korunk egyik legnagyobb átváltozóművésze, aki semmilyen áldozatot nem sajnál egy alakításért – de rockzenészként is csak maximális erőbedobással képes dolgozni. A ma 50 éves Jared Leto köszöntése.

Ez is érdekelhet

képcím

Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy...

képcím

Kövér László: Az Európai Unió egy lehetetlen küldetés

képcím

Kálmán Olga lesz a DK frakciószóvivője