Ma mintha a fű se nőne, de ezekért a mulatságos természetfotókért már megérte felkelni

Startlap - Startlap
Egy versenyen keresik a világ legviccesebb természetfotóját, nyertes még nincs, de a benevezett képek nagyon jók. Ja, és egy magyar fotós is indult. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Ma mintha a fű se nőne, de ezekért a mulatságos természetfotókért már megérte felkelni

A Comedy Wildlife Photography Awards, vagyis a legszórakoztatóbb természetfotókat kereső pályázat nevezési határideje lezárult, így hamarosan kiderül, melyik lett az idei év legviccesebb állatos fotója. De addig is a beérkezett pályaművekben már elmerülhetünk, és megéri: ez a válogatás szerintünk az állatvilág iránt kevésbé fogékonyak tetszését is elnyerheti. Ja, és egy magyar fotós is indult a versenyen. A fényképeket itt tudod nézegetni.

Ismét lesz Bambi: Horvátzsidányban újrakezdik a népszerű üdítő gyártását

EU-s támogatásból és saját tőkéből indul meg a projekt. De a legfontosabb talán az, hogy ez a Bambi kicsit egészségesebb lesz eredeti, ikonikus verziójánál. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Az 50 éves Geszler Dorottya bikiniben is fantasztikusan fest

Geszler alaposan kihasználja az idei nyarat, a legújabb instás képe alapján legalábbis úgy tűnik, ezt a hétvégét is a Balatonon tölti, illetve töltötte. A műsorvezető egy vitorláson pózolt fürdőruhában, és a kommentelők elájultak szépségétől. Íme a felvétel.

Gregor Bernadettnek más emlékei vannak az SZFE-ről: “A mai napig gyomorgörcsöm van, ha elmegyek az épület előtt. Értünk senki nem tüntetett”

Az jár a fejemben a több századik free szfe posztot látva, hogy vajon akik őszinte hittel, lázadva tüntetnek, tisztában vannak-e bizonyos tényekkel…

Így kezdődik Gregor Bernadett Facebook-posztja, amelyben két megrázó élményét fedi fel az intézménnyel kapcsolatban. Gregor a kilencvenes évek elején volt a Színház és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatója. A teljes bejegyzésért ide kell kattintani.

Így néz ki most Lorenzo Lamas, A fejvadász főszereplője, több mint 20 évvel a sorozat vége után

 

 

 

 

 

 

 

 

1992-től 1997-ig forgott a Renegade-A fejvadász című sorozat Lorenzo Lamas főszereplésével. Ezek után Lamas karrierje a béna akciófilmek felé fordult, de azt talán például kevesen tudják, hogy annak idején még a Grease-ben is játszott. Az argentín édesapától származó színész idén januárban már a 62. születésnapját ünnepelte. Kíváncsi vagy, hogy mutat most Lorenzo Lamas? Akkor kattints ide.

Romantika a korona árnyékában: egy magyar férfi az élharcosa a küzdelemnek a szerelemvízumért

Szerelmes vagyok, nem turista

– talán ezzel a jelmondattal lehet leginkább összefoglalni, miről szól Balogh Ákos petíciója, és az egyre nagyobbra dagadó nemzetközi kezdeményezés, amelybe bekapcsolódott. Ákos egy Polina nevezetű orosz lány miatt döntött úgy, hogy időt és energiát nem kímélve hegyeket fog megmozgatni, de legalábbis határokat… Történetét ebben az interjúban mesélte el.

Budapesten kívül is van élet, ráadásul nagyon izgalmas: öt remek múzeum a fővároson kívül

Egyetemes élményünk az iskolai kirándulásokon eluralkodó dögunalom, amikor tulajdonképpen a több órás csoportos buszozás és menetelés még a legjobb része az egésznek, hiszen az úti cél valami olyan hely, ami nemhogy nyolcévesen, de felnőttként is nehezen befogadható. Éppen ezért ebben a cikkben  olyan múzeumokat gyűjtöttek össze a város határán túl, amelyek segítenek feledtetni a forró nyári nap alatt a hátizsákban kellemetlenül összeérlelt szalámis szendvicsek, fájó lábak és végtelen sivárság iszonyatát – vagyis olyanokat, amik történetesen valóban jók.

Forradalmi sörnyitó, ami nem csak megoldja a világ gazdagabbik felének egyik legbosszantóbb problémáját, de az italozást is kényelmesebbé teszi

Bizonyára mindenki számára ismerős, amikor a konzervek füle ahelyett, hogy kinyitná az áhított ételt vagy italt, inkább leszakad. És aztán, amennyiben sörről van szó, még ha sikerül is a bontás, nem a legkényelmesebb dolog az ilyen dobozokból inni. Na, nagyjából ezekre a problémákra kínál kreatív megoldást a Draft Top, ami alternatív megközelítésével és elegáns végeredményével a fiúk és a lányok szívébe egyaránt gyorsan belophatja magát. Videó és további részletek itt.

Egy magyar férfi megkezdte az El Camino megtisztítását a szeméttől

Szomorú, de tény, hogy hiába szól (elvileg) a természetről, a vallásról, a lelki fejlődésről a Szent Jakab-út, vagyis az El Camino,a zarándokok aktívan szemetelnek. Vadász Zsolt elhatározta, megtisztítja az útvonalat a hulladéktól, és az akciója máris nagyon sikeresnek tűnik. Zsolt ebben a cikkben mutatja be élményeit.

Ez a horoszkóp felfedi a csillagjegyek meghökkentő tulajdonságait

Erre a linkre kattintva egy olyan összeállítást találsz, amelyben az egyes csillagjegyek szülötteinek legmeglepőbb vonásait ismertetik – olyanokat, amik az asztrológia gyakorlott híveit is meglephetik.

 

Ez is érdekelhet

képcím

A Szerencsejáték Zrt. elárulta, mit kell tennie az ötös lottó...

képcím

Meghalt Dobos Attila: "Hittem a szeretetben, a szerelemben, de mindig...

képcím

Milyen fát és mennyiért vesz a magyar: a normann a sláger, a luc...