Rogán Cecília először mutatta meg kisbabáját kamerák előtt

Startlap - Startlap
Rogán Antal volt felesége három fiával együtt adott interjút. Bulvárösszefoglaló.

Rogán Cecília először mutatta meg kisbabáját kamerák előtt

Három fia társaságában adott interjút Rogán-Gaál Cecília, akinek áprilisban született meg harmadik gyermeke, a propagandaminszter helyett immár Szendrei Dánieltől. Fülöp, két testvére és anyukájuk a TV2 vendégei voltak, ahol családi életük volt a téma. Videó.

Polgár Tündétől megkérdezték, hogy érinti a rezsicsökkentés változása

A kiváló kérdés Peller Mariannak jutott eszébe, miután kiderült, hogy Polgárék idén “spórolásból” nem tették vízre a saját hajójukat. Polgár Tünde amúgy állítja, hogy nem szórják a pénzt – ha kíváncsi vagy, miként takarékoskodnak, akkor kattints ide.

Iszak Eszter: Ne támadjátok Dallos Bogiékat!

Dallos Bogi és Puskás Peti már magyarázkodott egy sort, amiért az ő közös bejelentkezésükből derült fény a hétvégén rendezett Iszak-Gyurta esküvőre, de úgy tűnik, ez nem volt elég. Iszak Eszter elárulta, miért posztolhatták ki leleplező fényképüket Dallos Bogiék. Részletek.

Ritka pillanat: Radics Gigi kiposztolta kislányát

Az énekesnő gyermeke, Bella hamarosan kétéves lesz, és rendkívül ritkán szerepel a nyilvánosság előtt. Ezúttal viszont mégis felkerült egy olyan közös kép, aminek további érdekessége, hogy Radics Gigi pont úgy fest rajta, akár egy tengerentúli híresség. Fotó.

Kiderült, mit gondol Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságáról a másik Jennifer

Christopher Polk/Getty Images for VH1

Jennifer Garnerrel nem sokkal azután jött össze Affleck, hogy szakított Lopezzel, több mint tíz éven át voltak házasok és három közös gyermekük született. Affleck közben alkoholista lett, elváltak, és újfent nem túl nagy időkülönbséggel visszatért Jennifer Lopez, aki azóta már Ben Affleck második feleségeként éli életét. Jennifer Garner reakciója exférje új szerelmére nem volt átlagos. Részletek.

Gregor Bernadett: Nem lehet feldolgozni azt, hogy egy kétméteres férfi azt mondja nekem, hogy anya

Az 50 éves színművésznő két fia 16 és 27 évesek, és róluk is szó esett, amikor Gregor Bernadett szakmai és egyéb félelmeiről mesélt az RTL Klub reggeli műsorsávjában. Videó.

Galambos Lajos: Feljelentést teszek a hatóságoknál, környezetkárosítás és rongálás miatt

A trombitás szerint egy üzem mérgezi a patak vizét, ami a tavába folyik, amelynek jeleit már több hónapja tapasztalja. Miközben a kérdéses cég szerint minden természetvédelmi előírást betartanak, kiderült, hogy a környékbeliek közül többen számoltak be ijesztő jelenségekről a víztestet illetően. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Zámbó Krisztián Zsuzsija megszólalt a kapcsolatukról: “Ember tervez, Isten végez”

Elvileg szakítottak, aztán hétvégén az interneten felbukkant egy közös kép, amin minden olyan volt, mintha mi se történt volna a pár kapcsolatáról. Takács Zsuzsi a Mokkának árulta el, mi van köztük Zámbó Krisztiánnal. Bővebben.

Kandász Andi édesanyjával közösen pózolt fürdőruhában

Édesapám a háborúban elveszett, édesanyám nevelt egyedül, nagyon szigorúan. Akkor nem értettem, de én is próbáltam hasonlóan következetes lenni Andi nevelésénél, például a tanulásban, de a kapcsolatunk legfontosabb alapja mindig is a feltétel nélküli szeretet volt.

Erzsi néni és műsorvezető lánya együtt meséltek kapcsolatukról, Kandász Andrea fogyókúrájáról, és közben modellt álltak egy medence partján. Bővebben.

Az ukrán elnök felesége az amerikai Vogue augusztusi címlaplánya

Mohammad Javad Abjoushak/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

“A bátorság portréja” címmel közölt anyagot a világ leghíresebb divatlapjának amerikai kiadása Olena Zelenszkáról, aki mellet férje, Volodimir Zelenszkij is nyilatkozik. A fényképen – amelyet amúgy Annie Leibovitz készített az ukrán first ladyről – a magazin hagyományaihoz híven egy gyönyörű nő látható, de hagyományosnak már nem mondható módon Olena Zelenska fotózásán nem takargatták megviseltségét sem. Fotó és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

III. Károly kézzel írt üzenete áll Erzsébet koporsóján:...

képcím

Kórházba került Gianni Annoni, megoperálták

képcím

Felismered az országok zászlóit? Kvíz