Kiemelt Hírek 2020. szeptember 12.

Véber István élő adásban búcsúzott el a nézőktől

Startlap Kiemelt Hírek 2020. szeptember 12.
Abbahagyja a tévézést az RTL Klub népszerű időjósa, Véber István 16 év után távozik a csatornától. Heti bulvárösszefoglaló.

Véber István élő adásban búcsúzott el a nézőktől

Távozik az RTL Klubtól Véber István meteorológus, a Híradó utáni időjárás-jelentésben maga búcsúzott el a nézőktől. A népszerű időjós elárulta, mivel foglalkozik majd a 16 éven át tartó tévézés után. Itt megtudhatod.

Itt az első videó Debreczeni Zita és Gianni kisbabájáról

Eddig csak fotót láthattunk Gianni Annoni és Debreczeni Zita nemrégiben megszületett kisfiáról, most egy videót is posztoltak, ide kattints, ha látni szeretnéd.

Curtisnek már két hónapja új barátnője van

 Miközben még mindenki a rapper válásáról beszél, Curtisnek titokban már új barátnője van. Méghozzá Barnai Judit, a Győrben játszó, 26 éves válogatott kosárlabdázó személyében. Minderről ittolvashatsz, Curtis pedig itt nyilatkozott az ügyben.

A Konyhafőnök: Matyi kiesett, majd sírva beszélt arról, hogy végre büszke rá az apja

Véget ért A Konyhafőnök című műsorban az elődöntő, kialakult a döntő hetének mezőnye, ám ez bizony könnyekkel járt. A távozó Matyi arról beszélt, mit adott neki a műsor.

Csodaszép ruhában vette át a díjat Ördög Nóra a Televíziós Újságírók díjátadóján

Hetedik alkalommal rendezték meg a Televíziós Újságírók Díjátadóját, ahol a szakújságírók a 2019-es év kimagasló televíziós alkotásait és személyiségeit éltették. A legjobb női műsorvezetőnek Ördög Nórát választották, itt láthatod, hogy milyen ruhában ragyogott, és az is kiderül, kiket díjaztak még.

Vastag Csabát perrel fenyegetik, az énekes értetlenül áll a dolog előtt

Vastag Csaba menedzsere érdekes levelet kapott a minap. Egy nő a fejébe vette, hogy az énekes feltörte az Instagram-fiókját, ezért a rendőrséghez fog fordulni. Csabát valószínűleg sokkolta a vád, a menedzserével együtt úgy döntöttek, hogy inkább nyilvánosságra hozzák.

Az egész internet felháborodott Dancsó Péter legutóbbi videóján: most bocsánatot kért

Dancsó Péter legújabb videója nagy port kavart, ugyanis a youtuber egy 14 éves almásfüzitői fiút parodizált ki, aki különböző intézkedésekkel szerette volna még élhetőbbé tenni szülővárosát. A videón – amit azóta törölt – nem csak a rajongók akadtak ki, de a sztárvilágban is nagy volt a felháborodás. Dancsó Péter most így kért bocsánatot a történtek miatt.

A kolléganőjével töltötte a karantént Schmied Zoltán, nem pedig a gyerekei édesanyjával, Schell Judittal

Fotóik leplezték le Schmied Zoltánt és kolléganőjét, Ágoston Katalint, akik, úgy tűnik, együtt töltötték a karantén idejét. Ezért költözhetett Spanyolországba Schell Judit a gyerekekkel. A leleplező fotók és további részletek itt.

Kórházban van L.L. Junior várandós kedvese

Körtvélyessy Kinga bármelyik pillanatban életet adhat gyermekének, sajnos azonban cukorbetegsége miatt már hamarabb be kellett feküdnie a kórházba. Megkérdezték a híres nagypapát, Körtvélyessy Zsoltot, hogy mit lehet most tudni lánya állapotáról, ő pedig válaszolt.

Tizennégy év után elvitték a főnyereményt a brit Legyen Ön is milliomos!-ban

Donald Fear egy 57 éves történelem-politika szakos tanár, ráadásul 14 év után ő az első, aki elvitte a főnyereményt a műsorból. Itt kiderül,mit kapott mindent eldöntő, utolsó kérdésként.

Keresés az oldalon