Lindsay Lohan élőben közvetítette, ahogy "segít" egy hajléktalan családnak: megkergette őket, aztán elbőgte magát, hogy mennyire fél

A felismerhetetlenné plasztikázott színésznő szemmel láthatóan továbbra sincs túl jól.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-30 11:33

Fotó: P. Whitby/Getty Images

Lindsay Lohan találkozott egy láthatóan hajléktalan családdal, iszonyú rémisztően viselkedett, majd amikor elmenekültek előle, félelmében sírva fakadt – nagyon tömören így lehetne összefoglalni azt az elképesztő tíz percet, amit az egykor jobb napokat látott színésznő élőben közvetített Instagramján.

A már törölt felvételen Lohan elmondja, hogy mennyire aggódik az általa szír menekültként azonosított családért. Ezért arab és orosz elemekkel kevert angollal megpróbálja rávenni őket arra, hogy két gyermeküket hadd vihesse fel hotelszobájába filmet nézni, és nehezményezi, hogy a fiúk a padlón ülnek. A család nem támogatta Lohan ötletét, aki erre dühösen reagált.

Magának keményen dolgozó nőnek kéne lennie, és mindent megtennie a gyerekeiért, amit csak tud, hogy jobb életük lehessen

– mondta az asszonynak Lohan, aki szerint ebbe az is beletartozik, hogy ha egy idegen szállás ajánl fel, azt el kell fogadniuk.

A család pár perc után úgy döntött, eliszkol “megmentőjük” elől, de Lohan utánuk ment, gyermekkereskedőnek nevezte őket, és közölte, hogy “tönkre teszik az arab kultúrát”. Az anya végül fellökte Lohant, aki pedig ezután sírva elmondja a kamerába, hogy halálra rémült. 

Lindsay Lohan követett egy szír menekültcsaládot, megvádolta a szülőket, hogy a saját gyerekeikkel kereskednek, megpróbálta elrabbolni a gyerekeket, megütötte az anya, aztán azon sírt, hogy mennyire meg volt rémülve

– vázolta velősen a szürreális képsor tartalmát Jenan Moussa riporter. A sajtó már megkereste az eset kapcsán a színésznő menedzsmentjét, de egyelőre nem reagáltak a videóra.

Lohan kétségbeejtő mentális állapotát igen jól mutatja az arca is. A fenti kép 2014-ben készült a színésznőről, és direkt választottunk ilyen régi fotót. Már négy évvel ezelőtti arcának felismeréséhez is erősen meg kell erőltetni magunkat, de a friss fotóin gyakorlatilag lehetetlen felfedezni az igazi vonásait. Hosszas válogatás után az alábbi képet találtuk a közelmúltból, amin még nyomokban felismerhető.

Fotó: Slaven Vlasic/Getty Images for Daily Mail

Pedig egyszer régen Lindsay Lohan még egy ilyen aranyos, tehetséges kislány volt:

Címkék:

Lindsay Lohan

Mai nap hírei

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu13 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu14 órája

Nyilatkozatot adott ki a Xiaomi az amerikai tiltással kapcsolatban

gsmring.hu14 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu14 órája

Elhunyt Munkácsi Miklós

168ora.hu16 órája

Mától csak előzetes regisztrációval lehet belépni Ausztriába

szimpatika.hu17 órája

Mihalik Enikő és Kajdi Csaba 'Cyla' kapcsolata

ifaktor.hu18 órája

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

promotions.hu19 órája