Kiemelt Hírek 2018. november 08.

"Lelki terrorban tartott" - Yvonne Dederick mesélt első férjéről és kalandos életéről

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 08.
Alig mert elválni a férfitől.

Yvonne Dederick igazán fordulatos életet él: a TV2 Médiacsoport korábbi társtulajdonosa számos országban lakott, de fényűző élete során sok nehézséget is megélt. A Feleségek luxuskivitelben szereplője a Hot! Magazinnak vallott fiatalkoráról, erőszakos első férjéről és édesanyjáról.

Dederick Brazíliában született, majd egyéves korában családja Németországba költözött. Édesanyja táncosnő volt, fiatalon szülte lányát, és a szülők nem sokáig maradtak együtt, így az üzletasszony alig emlékszik apjára, akit nagyjából évente egyszer látott. Amikor Dederick anyja újra férjhez ment Németországban, az akkor 15 éves lány Amerikába költözött nagymamájához.

A nagymamám kalandor alkat volt, hihetetlenül izgalmasnak találta, hogy nekiindulok a világnak. Odakint rokonok vártak, náluk laktam egy kisvárosban

– magyarázta Yvonne Dederick. Még gimnazista volt, amikor feleségül ment egy családi ismerőshöz, ami nagy hiba volt.

Kiderült, hogy dolgozni nem nagyon szeret, az önbizalmamat rombolni annál inkább. Lelki terrorban tartott. Alig mertem elválni tőle, féltem.

Végül sikerült elszakadnia a férfitől, egyemre ment, és megismerkedett második férjével, Daviddal. A házasságból három gyermek (Chris, Catherine és Alex) született. Három évvel az első gyerek születése után Dederick édesanyja visszatért az életükbe. 

Csak egy idő után jelentkezett nála a depresszió, és ez az unokáira is hatott. Ez vezetett végül a halálához

– mesélte anyjáról a közgazdász, akinek a családja egyébként nem örült a Viasatos realitynek. Yvonne Dederick legkisebb fia 11 éves, a nagyobbik fiú New Yorkban dolgozik kockázati tőkebefektetőként, lánya pedig a zeneiparban próbálgatja szárnyait.

Keresés az oldalon