Titkos szenvedélyéről vallott Ónodi Eszter

Startlap - Startlap
Leskelődésről és a zaklatásokról is megvan a véleménye a színésznőnek.

Szeretek rejtőzködni, és szeretem az embereket úgy figyelni, hogy ők ne tudják azt, hogy én figyelem őket” – mondta Ónodi Eszter színésznő a TV2 I/I Azurák Csabával című műsorának felvételén.

Volt, hogy párjával együtt órákig néztek a horvát tengerpart egyik kávézójában egy párt a napszemüveg mögé bújva. Szerinte ez a fajta kukkolási vágy szakmai ártalom: színművészként tanulmányozza az embereket, hogy aztán a szerepeiben hasznosíthassa a látottakat.

Ónodi Eszter arról is beszélt, hogy nagyon szerette az elmúlt években játszott, más-más közönségnek szóló szerepeit. „Ezek annyira izgalmas, különböző feladatok voltak, akár a Valami Amerika 3, vagy az Aranyélet, vagy a Korhatáros szerelem, hogy nagyon sok különbözőséget tudtam ezekben a szerepekben megtalálni” – mondta.

Volt egy ilyen érzésem az elején, hogy (…) na, vigyék el a színészek a balhét, mert nekik úgyis mindegy már, rájuk már úgyis rájuk van sütve a bélyeg, hogy ez egy ilyen furcsa, züllött, mocskos, fertő világ, ez szinte belefér. És nekem ez fáj

– ezt már a magyar színházi életben kirobbant zaklatási botrányokról mondta Ónodi Eszter. „Az én környezetemben nem láttam ilyet. (…) Abszolút el kell ítélni az ilyesmit” – jelentette ki.

A Katona József Színház színésznőjét nemcsak a közönség hanem a szakma is díjazza: idén a legjobb női főszereplő díját kapta meg a Pécsi Országos Színházi találkozón a Katonában futó, Henrik Ibsen drámájából készült Nóra – karácsony Helmeréknél című darabban nyújtott alakításáért.

Sorozatszerepeit, a többi között a TV2-n futó Korhatáros szerelemben végzett munkáját úgy jellemezte, hogy ezeket azért szereti csinálni, mert a tévés alkotások ma már filmes igényességűek.

Vígjátékok és drámai alakítások – Ónodi Eszter szerepekről, láthatatlanságról és a metoo-kampányról. Műsorunk 23 órakor kezdődik.

Közzétette: I/I Azurák Csabával – 2017. december 14.

 

Címlapkép: MTI/Kallos Bea

Ez is érdekelhet

képcím

Delhusa Gjon: Én boldogan félreállok

képcím

Közzétették az idei karácsonyfa árakat: mindegyik fenyő egyre...

képcím

Várkonyi Andrea olyan előtte-utána fotót mutatott magáról,...