Kiemelt Hírek 2021. szeptember 26.

Delhusa Gjon: Én boldogan félreállok

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 26.
De egy Kossuth-díjat még szeretne. Delhusa spirituális küldetéséről és önmegvalósításáról nyilatkozott. Vasárnap déli hírösszefoglaló.

YouTibe/hatoscsatorna műsorai

Delhusa Gjon: Én boldogan félreállok

De egy Kossuth-díjat még szeretne. Delhusa spirituális küldetéséről és önmegvalósításáról nyilatkozott. Részletek.

Ezekkel a szakmákkal könnyen lehet boldogulni

Távolról sem lehetetlen diploma nélkül, gyorsan, jól fizető karriert felépíteni.Ebben a cikkben összegyűjtötték a legkeresettebb szakmákat.

Tovább tarthat és durvább lehet az áremelkedés, mint ahogy eddig gondoltuk

Hónapok óta növekszik az élelmiszerek ára, hogy egy kirívó esetet említsünk: egy kiló csirkemell például 17 százalékkal kerül többe, mint egy évvel ezelőtt. A jegybank módosított korábbi inflációs előrejelzésén, ez az alapkamat emelkedését jelezheti, amely további területeken okozhat drágulást. További információkért katt ide.

Megvan a Dancing with the Stars első kiesője

Az első adásban Lissák Laura és Kozma Dominik, illetve Metzker Viki és Márki Norbert került a veszélyzónába. Videó.

Ritkán látott felvételek Diana hercegnéről, hétköznapi ruhákban, mosollyal az arcán: a legjobb fotót Harry készítette édesanyjáról

Dave Benett/Getty Images

Elvileg a brit királyi család életéről szól, de a sorozat valóságtartalmát érintő kritikák miatt érdemesebb lenne inkább ihletről beszélni, amennyiben A koronára kerül a sor. Hiába olvasunk utána, hiába tudjuk, hogy egy-egy jelenet nem követi hűen a múltbéli eseményeket, a színes-szagos képsorok erős nyomot hagynak. Diana esetében a széria a hercegnő életének drámai oldalát domborítja ki, tele könnyekkel, s habár a hozzá közel állókon túl persze senki sem tudhatja, hogy milyen is volt ő, számos olyan, alig látott fénykép kering az interneten, amelyek egy egészen másfajta nőről árulkodnak: egy vidám, talpraesett hétköznapi lányról, anyukáról, aki élvezte az életet. Bővebben.

Ónodi Eszter: A gimiben az Eötvös-diszkóból éjfélre haza kellett érni

Javában készül a színházi szezonra, saját zenekart indít, októberben érkezik a lemez is. De ezúttal nem ezekről, hanem inkább nosztalgikus, nyári témákról mesélt: balatoni kalandokról, fiatalkori lázadásról, táborozásról, kamaszok neveléséről. Felidézte pályája szokatlan indulását, és azt, hogyan terelte a helyére az életét egy véletlen találkozás Ascher Tamással a Váci utcában. Interjú.

1971-ben már megrendeztük az igazi Vadászati Világkiállítást: 2,3 millió látogatóval, fehér tigrissel, hercegekkel, Brezsnyevvel és leplezetlen fegyverkereskedelemmel

Nemcsak most, hanem pontosan 50 évvel ezelőtt is egy szarvasagancsokból ácsolt díszkapu tarkította a Hungexpo bejáratát. Mögötte összesen 52 ország képviseltette magát saját pavilonnal, hogy fogadják a Magyarországról és külföldről ténylegesen özönlő látogatókat, köztük a nepáli királyt, Fülöp herceget, nyugati országok minisztereit, vagy éppen Leonyid Brezsnyev elvtársat. Ez volt az első és egyben utolsó budapesti Vadászati Világkiállítás, ugyanis a mostanit hivatalosan még csak nem is nevezhetik világkiállításnak. Az 1971-es dübörgő sikerek árnyékában pedig a Magyar Népköztársaság vezetői lőfegyverhez juttatták az imperialistákat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

126 kilós tök termett egy somogyi kertben

Takács Roland és felesége teljesen kezdők tökszempontból, egy ismerősük tanácsára vágtak bele a termesztésbe, idén először. Részletek.

Videón a világ legnagyobb óriáskereke: a szó szoros értelmében is szédítő a látvány

Gigantikus méretek, lélegzetelállító panoráma és egyedi éttermi élmény: ez az Ain Dubai, vagyis Dubaj Szeme, amit pár nappal ezelőtt adtak át a látogatóknak. Íme a felvétel.

A horoszkóp elárulja, kit mivel lehet a legjobban feldühíteni

Harold M. Lambert/Lambert/Getty Images

Ha szeretnél valakinek az agyára menni, vagy épp ellenkezőleg, harmonikus viszonyra vágysz, akkor nem árt elolvasniezt a listát az egyes csillagjegyek neuralgikus pontjairól. Legalábbis az asztrológusok szerint.

Keresés az oldalon