Delhusa Gjon: Én boldogan félreállok

Startlap - Startlap
De egy Kossuth-díjat még szeretne. Delhusa spirituális küldetéséről és önmegvalósításáról nyilatkozott. Vasárnap déli hírösszefoglaló.

YouTibe/hatoscsatorna műsorai

Delhusa Gjon: Én boldogan félreállok

De egy Kossuth-díjat még szeretne. Delhusa spirituális küldetéséről és önmegvalósításáról nyilatkozott. Részletek.

Ezekkel a szakmákkal könnyen lehet boldogulni

Távolról sem lehetetlen diploma nélkül, gyorsan, jól fizető karriert felépíteni.Ebben a cikkben összegyűjtötték a legkeresettebb szakmákat.

Tovább tarthat és durvább lehet az áremelkedés, mint ahogy eddig gondoltuk

Hónapok óta növekszik az élelmiszerek ára, hogy egy kirívó esetet említsünk: egy kiló csirkemell például 17 százalékkal kerül többe, mint egy évvel ezelőtt. A jegybank módosított korábbi inflációs előrejelzésén, ez az alapkamat emelkedését jelezheti, amely további területeken okozhat drágulást. További információkért katt ide.

Megvan a Dancing with the Stars első kiesője

Az első adásban Lissák Laura és Kozma Dominik, illetve Metzker Viki és Márki Norbert került a veszélyzónába. Videó.

Ritkán látott felvételek Diana hercegnéről, hétköznapi ruhákban, mosollyal az arcán: a legjobb fotót Harry készítette édesanyjáról

Dave Benett/Getty Images

Elvileg a brit királyi család életéről szól, de a sorozat valóságtartalmát érintő kritikák miatt érdemesebb lenne inkább ihletről beszélni, amennyiben A koronára kerül a sor. Hiába olvasunk utána, hiába tudjuk, hogy egy-egy jelenet nem követi hűen a múltbéli eseményeket, a színes-szagos képsorok erős nyomot hagynak. Diana esetében a széria a hercegnő életének drámai oldalát domborítja ki, tele könnyekkel, s habár a hozzá közel állókon túl persze senki sem tudhatja, hogy milyen is volt ő, számos olyan, alig látott fénykép kering az interneten, amelyek egy egészen másfajta nőről árulkodnak: egy vidám, talpraesett hétköznapi lányról, anyukáról, aki élvezte az életet. Bővebben.

Ónodi Eszter: A gimiben az Eötvös-diszkóból éjfélre haza kellett érni

Javában készül a színházi szezonra, saját zenekart indít, októberben érkezik a lemez is. De ezúttal nem ezekről, hanem inkább nosztalgikus, nyári témákról mesélt: balatoni kalandokról, fiatalkori lázadásról, táborozásról, kamaszok neveléséről. Felidézte pályája szokatlan indulását, és azt, hogyan terelte a helyére az életét egy véletlen találkozás Ascher Tamással a Váci utcában. Interjú.

1971-ben már megrendeztük az igazi Vadászati Világkiállítást: 2,3 millió látogatóval, fehér tigrissel, hercegekkel, Brezsnyevvel és leplezetlen fegyverkereskedelemmel

Nemcsak most, hanem pontosan 50 évvel ezelőtt is egy szarvasagancsokból ácsolt díszkapu tarkította a Hungexpo bejáratát. Mögötte összesen 52 ország képviseltette magát saját pavilonnal, hogy fogadják a Magyarországról és külföldről ténylegesen özönlő látogatókat, köztük a nepáli királyt, Fülöp herceget, nyugati országok minisztereit, vagy éppen Leonyid Brezsnyev elvtársat. Ez volt az első és egyben utolsó budapesti Vadászati Világkiállítás, ugyanis a mostanit hivatalosan még csak nem is nevezhetik világkiállításnak. Az 1971-es dübörgő sikerek árnyékában pedig a Magyar Népköztársaság vezetői lőfegyverhez juttatták az imperialistákat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

126 kilós tök termett egy somogyi kertben

Takács Roland és felesége teljesen kezdők tökszempontból, egy ismerősük tanácsára vágtak bele a termesztésbe, idén először. Részletek.

Videón a világ legnagyobb óriáskereke: a szó szoros értelmében is szédítő a látvány

Gigantikus méretek, lélegzetelállító panoráma és egyedi éttermi élmény: ez az Ain Dubai, vagyis Dubaj Szeme, amit pár nappal ezelőtt adtak át a látogatóknak. Íme a felvétel.

A horoszkóp elárulja, kit mivel lehet a legjobban feldühíteni

Harold M. Lambert/Lambert/Getty Images

Ha szeretnél valakinek az agyára menni, vagy épp ellenkezőleg, harmonikus viszonyra vágysz, akkor nem árt elolvasniezt a listát az egyes csillagjegyek neuralgikus pontjairól. Legalábbis az asztrológusok szerint.

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Egy orosz tévében közölték, hogy "teljességgel lehetetlen...