Závecz: Dobrev Klára nyerte a miniszterelnök-jelöltek vitáját

Startlap - Startlap
A vita után az RTL Magyarország megbízásából a Závecz Research végzett egy közvélemény-kutatást. Heti hírösszefoglaló.

Závecz Research: Dobrev Klára nyerte a miniszterelnök-jelöltek vitáját

MTI/Mohai Balázs

Pénteken lezajlott a második tévés ellenzéki miniszterelnök-jelölti vita is. Ezzel kapcsolatban friss kutatást közölt a Závecz Research: a kutatóintézet az RTL megbízásából a tévévitát követően végzett felmérést. Bővebben

Blikk: Spanyolországba költözött Orbán Ráhel és Tiborcz István

A bulvárlap értesülései szerint a miniszterelnök lánya és férje már be is íratták egy helyi magániskolába legidősebb gyermeküket. Részletek.

Bejelentették a családi adóvisszatérítés részleteit

MTI/Soós Lajos

Döntött a kormány a családi adóvisszatérítés részleteiről – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter péntek reggel a közösségi oldalára feltöltött videóban. Részletek.

Havi 500 ezer forintra emelkedik a bruttó átlagbér jövőre

A szakértők szerint már az idei évben megközelíthetik az átlagos bruttó bérek a félmilliós határt,a jövedelmi viszonyokat az átlagfizetésnél jobban megragadó medián bér azonban ennél jóval alacsonyabb maradRészletek.

“Ön engem pedofilnak tart?” – kérdezte a CNN meleg riportere Szijjártótól

A külügyminiszter Facebook-oldalán jelent meg a felvétel, amelynek témája a homofób pedofiltörvény. Az interjú végén Richard Quest azt mondta, alig várja, hogy Budapesten járva a férjével közösen vacsorára hívja Szijjártó Pétert és feleségétVideó.

A kormány 30 évre titkosította, hogy mi történt a Pegasus-ügyről szóló nemzetbiztonsági ülésen

Az ülést összehívó bizottsági elnök, a jobbikos Stummer János ahelyett, hogy mi hangzott el, csak azt sorolta fel, hogy mi nemBővebben.

A kérdések elől elsétáló Varga Judit szerint nemzetközi hisztériakeltés zajlik ellene

Az igazságügyi miniszter, akit kedden hiába próbálták a lehallgatási ügyről nyilatkozatra bírnia balliberális média hangulatkeltéseként és lejárató kampányaként értelmezi a történteketÍme.

Lefotózta Szijjártó adriai jachtozását, izraeli kémszoftver került a telefonjára

A nyáron Németh Dániel, a Szijjártó Péter luxusutazását bemutató fotós-újságíró két telefonját is feltörték az állami szervek által használt Pegasus kémszoftverrel – írta a Direkt36. Az ügy részleteiről itt olvashatsz.

Itt a friss lista a NAV-ellenőrzésekről: megyei bontásban mutatjuk, kiket fognak felkeresni a revizorok

Az adóhivatal honlapján pozitív ösztönzésként előre jelzik, hol és mikor számíthatunk vizsgálatokraÍme a szeptember 20-án kezdődő 38. hét menetrendje.

Gubás Gabi az Elk*rtukról: “Szívesen kimaradtam volna ebből a filmből a politikai felhang miatt”

Fotó: Gábor Rozmanitz

Gubás Gabi játssza Dobrev Klárát, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök feleségét az Elk*rtuk című filmben – derült ki szerdán, miután a film Facebook-oldalán közzétettek egy rövid videóinterjút a színésznővel. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Nagy Fidesz előnyt mért két közvélemény-kutató szervezet is

képcím

Blikk: ezért csak most válik Varga Judit

képcím

Így kritizálta Matolcsy beszédét az ellenzék