Korda György rosszul lett, Hódi Pamela titkokat fecsegett ki - az év bulvárhírei

Startlap - Startlap
Karácsony alkalmából összegyűjtöttük az év legizgalmasabb, legolvasottabb sztorijait a hírességekről. Bulvárösszefoglaló.

Az idei év mindent elsöprő bulvárhírét Korda György hozta el nekünk

Az énekes sajnos egy nem túl vidám történéssel érte el ezt a hatalmas olvasottságot: júniusban rosszul lett a színpadon. De talán öröm az ürömben, hogy egészségi állapota ilyen hihetetlen tömegeket foglalkoztat, hiszen ebből arra következtetünk, hogy nagyon sokan szeretik őt. Mi történt Kordával ezen a nyári napon? Ebből a cikkből kiderül.

Meghan hercegnének még a babakocsija is tojt a hagyományokra, és imádták érte

Nem újdonság, hogy Meghan Markle szereti feszegetni a királyi család hagyományait. Ezekben a pillanatokban is épp ezt teszi: miközben elvileg a királynővel közösen kellene ünnepelniük, ő, a férje és a kisfiuk elrepültek Amerikába. Már akkor is ismert volt lázadó természete, amikor megvásárolta Archie unortodox babakocsiját. Mégis ez volt az a hír, ami a legtöbb embert érdekelte a királyi családdal kapcsolatban.

A nap, amikor minden feleség Rubint Rékát irigyelte

Fotó: YouTube/ TV2 Magyarország

Rubint Réka szokásos nyári fitnesztábora eseménydúsra sikeredett, a romantika frontján legalábbis mindenképp. Mivel Norbi nem tudott velük tartani, lovagias férjként úgy döntött, hogy teljesíti  felesége kívánságát, és váratlanul megjelent, Réka pedig 20 év házasság után is mélyen meghatódott a gesztuson. 

Andy Vajnára holtan találtak rózsadombi otthonában, majd Kormos Anett olyat posztolt a haláláról, hogy letiltották a szövegét

Január 20-án váratlanul elhunyt Andy Vajna. A filmproducer utolsó napjairól, valamint halála körülményeiről ebben a cikkben írtunk. Vajna távozása nem csupán jókora érdeklődést, de igen komoly indulatokat is kiváltott, melyek döntő része az özvegyére irányult. Az erről folyó diskurzusba kapcsolódott be Kormos Anett egy Facebook-posztban: a szövegét letiltották, a Magyar Hang viszont elkérte tőle, és változtatás nélkül közölték.

Hódi Pamela kifecsegett pár titkot Berki Krisztiánról, és közben alaposan kiosztotta őt

Forrás: TV2

Berki Krisztián idén a főpolgármesterségért is harcba szállt, de ez ahhoz képest, amiket volt párja és egyben gyermeke anyja elárult róla, gyakorlatilag senkit sem érdekel. Hódi Pamela a Mokka egyik adásába ült be októberben, ahol elvileg az lett volna a téma, hogy miként rendezte a viszonyát Berki feleségével. Szerencsére bőven jutott idő az egykori Fradi-vezér ostorozására. Ha érdekel, miket mondott Hódi, akkor itt folytasd az olvasást, ahol videón is megtalálod a beszélgetést.

Kenderesi Tamást hazaküldték szexuális zaklatás miatt az úszó-világbajnokságról. Mik a legfrissebb hírek Kenderesiről?

A botrány azután tört ki a dél-koreai sporteseményen, hogy Kenderesi hozzáérhetett egy helyi pincérlány fenekéhez. Az úszó nagy pénzbírságot, és írásbeli megrovást kapott. Az ügy azóta se ült le teljesen: a legújabb fejleményeket itt fejtik ki.

Majkáról egy fatális véletlennek köszönhetően kiderült, hogy tartozik egy étteremnek

Az ózdi rapper egy műsorban futott össze két felszolgálóval, akik szembesítették az összeggel. Viccelődve, de mégis ciki volt, sőt, Majkának segítséget kellett kérnie az adósság rendezéséhez.

“Egyszer egy interjúban azt mondta, a Ferencvárost legalább annyira szereti, mint a feleségét” – megható búcsút vett a Fradi Koós Jánostól

Fotó: Fortepan

Andy Vajna mellett Koós János is 2019-ben távozott az élők sorából. Ő híresen nagy szurkolója volt a Fradinak, ezért a csapat a Vidi FC elleni kupameccsen megemlékezett a táncdalénekesről. A Groupama Arénában hétezer néző búcsúzott a focistákkal együtt Koóstól egyik legismertebb dala, a Kislány a zongoránál című slágerrel.

Friderikusz Sándor úgy került be a bulvár idei élvonalába, hogy alig mondott valamit

Friderikusz Sándor eltűnt, de csak a nyilvánosság elől, az emberek szívében nagyon is ott maradt. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az a tény, hogy ötezer ember töpreng azon, hová tűnhetett Friderikusz Sándor – létezik ugyanis egy ilyen Facebook-csoport. Így már közel sem olyan furcsa, hogy amikor Friderikusz végre megszólalt, és adott némi magyarázatot arra, miért kell nélkülöznünk őt, akkor nagyon sokan csaptak le a hírre. Na de mit mondott Fridi?

Bereczki Zoltán elárulta, miért vált el Szinetár Dórától

Bereczki Zoltántól nem állnak távol az őszinte, érzelmes megnyilvánulások. Ugyanakkor a válásáról sokáig nem beszélt. Az alábbi cikkben mégis őszintén elmondta, mi vezetett a Szinetár Dórával kötött házassága megromlásához, illetve milyen tanulságokat vont le ebből, amiket a Bata Évával való kapcsolatában hasznosíthat. Ezzel pont becsúszott a legnagyobb olvasottságot generáló celebes cikkeink közé. 

Ez is érdekelhet

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...