Komoly tervei vannak a kormánynak az idősekkel

Startlap - Startlap
Videón, ahogy a rendőrség elfogta a 13 év börtönre ítélt olasz maffiózót, aki Józsefvárosban bújkált. 45 évesen elhunyt Kara Tünde Jászai Mari-díjas színésznő. Orbán Viktor Kötcsén meleg párok örökbefogadásáról és új drogpolitikáról beszélt. Hírösszefoglaló.

A kormánynak komoly tervei vannak a nyugdíjasokkal és a nőkkel

Halmai Péter közgazdász, egyetemi tanár az M1 csatornán beszélt arról, milyen tervei vannak a kormánynak a nőkkel és az idősekkel. Érdekel, miről van szó? Akkor ide kattints.

Így fogta el a rendőrség a 13 év börtönre ítélt olasz maffiózót, aki Józsefvárosban bújkált

A magyar rendőrség az olasz rendőrség speciális nyomozóival együtt fogta el azt az olasz férfit, akit 13 év szabadságvesztásre ítéltek hazájában, és a börtön elől Magyarországon bújkált. Az elfogásról a magyar rendőrség videót is közölt a honlapján. A felvételt ezen az oldalon nézheted meg, ugyanitt a férfi bűnlajstromát is megismerheted.

45 évesen elhunyt Kara Tünde Jászai Mari-díjas színésznő

Pénteken elhunyt Kara Tünde, a Békéscsabai Jókai Színház egykori színművésze. Életéről és halálának körülményeiről ebben a cikkben tájékozódhatsz.

Orbán Viktor Kötcsén meleg párok örökbefogadásáról és új drogpolitikáról is beszélt

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs

Immár tizenkilencedik alkalommal gyűltek össze a kötcsei pikniken, a jobboldali értelmiség találkozóján, amely egy különösen fontos esemény. Annyi már korábban is kiszivárgott Orbán Viktor beszédéről, hogy a középpontjában a nemzetépítés stratégiája állt, most viszont újabb fontos részletek kerültek napvilágra a szövegről. Minderről bővebben ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Kövér László harmincévesen még radikálisan másként gondolkodott az abortuszról

A Reform magazin 1990. július 13-án megjelent számában egy interjú található Orbán Viktorral, Kövér Lászlóval és Deutsch Tamással. Itt beszélt Kövér László az abortuszról, és a szöges ellentétét fejtette ki annak a felkavaró véleménynek, amelyet a napokban megrendezett demográfiai csúcson fogalmazott meg. Ha szeretnéd tudni, mit mondott annak idején Kövér, aki most már úgy véli, “a halál kultúráját” szolgálja, aki magánügynek tartja a gyerekvállalást, akkor itt folytasd az olvasást.

Vigyázat: ismét akcióba léptek telefonos csalók

Vasárnap reggel többen jelezték, hogy ismeretlen telefonszámokról keresték az éjszaka folyamán, illetve a hajnali órákban. Egy időről időre felbukkanó csalási hullámról van szó. Milyen veszélyeket rejtenek ezek a hívások, és mire kel odafigyelni, ha nem szeretnél áldozattá válni?  Innen kiderül.

Az állami hírügynökség beszámolója szerint Szijjártó Péter egy percet javított az idei félmaratonon

Szijjártó Péter is rajthoz állt a vasárnap megrendezésre került 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon, amit onnan tudunk, hogy erről az MTI négy fotóval számolt be. Megnéznéd a rövidnadrágos külügyminisztert? Ide kattintva kielégítheted ezt a vágyadat.

Kőkeményen nekiment az MSZP a Fidesznek

Szent Adorján napján közleményben köszöntötték a szocialisták a büntetés-végrehajtás szervezetében szolgálatot teljesítőket, de a szövegben az örvendezés helyét a kormánypárt kemény ekézése vette át. Ha érdekel, hogyan osztotta ki a Fideszt az MSZP, akkor ezt a cikket olvasd el.

Mutatjuk a viharok várható érkezését óráról órára

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Vasárnap az esti órákban egy hidegfront hatására egyre több helyen számíthatunk esőzésre. Itt egy képsorozatot találsz, amelyen szemléltetik a viharok várható megjelenési helyét.

Ez is érdekelhet

képcím

Deutsch Tamás 24 éves unokaöccse alig kezdett el dolgozni, máris...

képcím

A szaktárca szerint elég 20 fok télen a tantermekbe

képcím

Akár 450 százalékkal emelkedhet a vérhígítók ára