Kiemelt Hírek 2019. szeptember 08.

Egymillió forintért akarta eladni csecsemőjét egy Szilágy megyei nő 

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 08.
Gáspár Evelin: Ami nekem megvan, saját lakás, saját autó, azt elvárom a páromtól is. A saját házába fogadott be 97 kutyát egy nő, hogy megmentse őket a Dorian hurrikántól. Meglepő dolgok derültek ki a balkezesekről. Vasárnapi hírösszefoglaló.

Egymillió forintért akarta eladni csecsemőjét egy Szilágy megyei nő 

Tizenötezer lejért, vagyis kicsit több mint egymillió forintért akarta eladni két hónapos csecsemőjét egy Szilágy megyei nő. A meghökkentő eset részleteiről itt olvashatsz.

Gáspár Evelin: Ami nekem megvan, saját lakás, saját autó, azt elvárom a páromtól is

Azt gondolom, most azért látszik, hogy a hisztis kislány felnőtt

– mondja Gáspár Evelin az Ázsia Expressz kapcsán, hiszen számára hatalmas népszerűséget hozott a műsor, mivel teljesen megváltoztatta az emberek róla alkotott képét. Ebben az interjúban Győzike lánya az ázsiai kalandjain túl nagyon sok izgalmas dologról mesél, méghozzá nagyon őszintén. Nem kertel családja NAV-os ügyével kapcsolatban, ahogy édesapja és húga lelkiállapotáról is nyíltan mesél, de szóba kerül például a szerelmi élete, a pénz, vagy a cigánysága is.

Te is balkezes vagy? Akkor most elárulunk rólad néhány meglepő dolgot

Körülbelül minden tizedik embernek a bal keze a domináns, így elég sokakat érintenek közvetlenül azok a kutatások, amelyek a balkezesek központi idegrendszerét vizsgálják. A szakemberek szerint a jobbkezesekhez képest balos társaiknak más az agyi fehérállományuk, amelyből következik néhány igen érdekes dolog. A részletekért ezt a cikket nézd meg.

A saját házába fogadott be 97 kutyát egy nő, hogy megmentse őket a Dorian hurrikántól

Fotó: Scott Olson/Getty Images

Az emberekkel ellentétben az állatok tényleg teljesen kiszolgáltatottan fogadták a Dorian hurrikán pusztítását. A Bahamákhoz tartozó New Providence-szigeten azonban van 97 eb, aki igazán szerencsésnek mondhatja magát: Chella Phillips nemcsak befogadta őket otthonába a vihar idején, hanem későbbi sorsukról is gondoskodott. Minderről fotókat és részletes beszámolót ebben a cikkben olvashatsz.

A szikrázó tornadressz, a színváltó fémtoll és az ovitea: ilyen volt iskolába járni a Kádár-korszakban

Az iskolatáska mindig nehéz volt, ugyanakkor sok minden gyökeresen megváltozott az elmúlt évtizedek során. Milyen volt a Kádár-korszakban iskolába járni? Nosztalgiázz az alábbi cikk galériájával!

Felismered a leghíresebb tésztafajtákat? Kvíz!

A gyerekek általában a spagettire esküsznek, és sok felnőtt számára is megáll itt a világ, ha tésztákról van szó. Nagy hiba, mert rengeteg másik, hasonlóan remek tésztaféléből válogathatunk a spagettin kívül. Ha a tészták jó ismerője vagy, akkor azért töltsd ki ezt a kvízt, ha pedig még csak most barátkozol ezzel a műfajjal, akkor azért kattints, hogy minél előbb a tészták mestere legyél.

Nem kell, hogy vége legyen a vakációszezonnak: íme 5 hely, ahova érdemes elutazni szeptemberben

Ahelyett, hogy rögtön elkezded gyászolni a nyarat, inkább gondolj bele abba, mennyi lehetőséget rejt magában az ősz utazási szempontból. A tengerpartokon még mindig kellemes az idő, viszont a tömeg látványosan megcsappan, és az árak is barátságosabbá válnak. Tulajdonképpen a kora őszi időszak az egyik legjobb választás a nyaralásra. Akkor viszont már csak egy kérdés maradt: hova lenne érdemes utazni?  Ebből a cikkből megtudhatod.

Van négy csillagjegy, akik szabályosan belelátnak az emberek lelkébe. Vajon te is köztük vagy?

Az asztrológia tanainak követői szerint van pár csillagjegy, akik született médiumok, nincsenek előttük titkok, pontosan tudják, mit éreznek a körülöttük élők. Kíváncsi vagy, kikről van szó? Akkor kattints ide!

Tíz szuper őszi dekoráció az otthonodba

Fotó: iStock

A hűvös fuvallatok hatására a legtöbben szívesebben töltenek több időt otthon. Éppen ezért nem mindegy, milyen tárgyak vesznek körül a lakásban. Erre a linkre kattintva  tíz olyan apróságot találsz, amelyek felmelegítik a szívedet egy kuckózós, olvasgatós, teázós délután során.

Hatalmas eső érkezik vasárnap este

Vasárnap este nyugat felől újabb kiadós esőzést okozó felhőtömb éri el hazánkat. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Keresés az oldalon