Kiemelt Hírek 2019. szeptember 07.

Kiderült, miért válik Vasvári Vivien

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2019. szeptember 07.
Végső búcsút vettek L.L. Junior kisfiától, válik Vasvári Vivien, Gáspár Evelin kiakadt Janicsák Vecára. Heti bulvárösszefoglaló.

Kiderült, miért válik Vasvári Vivien

Négy év után szakított férjével a Luxusfeleség, a napokban adják be a válási papírokat. Vasvári Vivien a szerdán jelentette be a szakítást, de már mesélt is a körülményekről. A részleteket ide kattintva érheted el te is.

Végső búcsút vettek L.L. Junior kisfiától – fotók a temetésről

Pénteken 12 órakor kezdődött a hároméves Dávidka búcsúztatója a Fiumei úti sírkertben, ahova L.L. Junior kérésének megfelelően fehérbe öltözött gyászolók érkeztek. 

A román szurkolók kifütyülték Luis Enrique kislányának egyperces gyászszünetét 

Egyperces gyászszünettel indult Románia és Spanyolország mérkőzése, amelynek során a spanyol válogatott korábbi edzője, Luis Enrique rákban elhunyt kilencéves lányára, Xanára emlékeztek. A román szurkolók azonban nem tartották tiszteletben a csendet, füttyögéssel és énekléssel törték meg a némaságot. Minderről itt egy videót találsz.

Iskolás lett Sarolta hercegnő, és György herceg arca mindent visz

Fotó: Europress / Aaron Chown / POOL / AFP)

A mai nappal Sarolta hercegnő is megkezdte tanulmányait a Thomas’s Battersea nevű londoni előkészítősuliban. Szülei mellett György herceg is elkísérte az első tanítási napjára, mivel ő is ugyanabba a suliba jár. A palota egy videót is tweetelt a jeles napról. György arcán ott van minden rendes kisiskolás összes kínja a sulikezdést illetően. A felvételt itt nézheted meg. 

Hosszú sorokban kígyóztak a rajongók Ambrus Zoltán búcsúztatóján

Mivel a július elején elhunyt Ambrus Zoltán temetésén csak a család és a közeli személyek vehettek részt, ezért a zenész rajongói a Rockmúzeumban róhatták le a kegyeletüket, ahol az Irigy Hónaljmirigy tagjai is megjelentek. Arról, miként zajlott az eseményerre a linkre kattintva olvashatsz, többek között Sipos Tamás tolmácsolásában.

Gáspár Evelin nagyon kiakadt Janicsák Vecára

Fotó: TV2

A Bors szerint az Ázsia Expressz 2.-ben Janicsák Veca viselkedésével egy-egy versenytársa kevésbé tud azonosulni, mivel olykor lekezelőnek tűnik. Demcsák Zsuzsa után ezt Gáspár Evelin sem nézte jó szemmel – írja a lap. Ha érdekel, mi a véleménye Győzike nagyobbik lányának az énekesnőről, olvasd el az alábbi cikket.

Liptai Claudia: Újabb szerelemgyerekkel bővül a Pataki család!

A nyár közepén tudtuk meg, de semmiképpen nem akartuk addig megosztani, amíg nem teljesen biztos… Most végre már lehet. Újabb szerelemgyerekkel bővül a Pataki család!

– írta friss közös fotóikhoz Liptai Claudia, de vigyázat, egy kifejezetten rejtélyes üzenetről van szó. Ha érdekel a bejegyzés folytatása, és az, miről adhatott hírt Liptai és férje, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nem csak Tóth Gabi, de még Bereczki Zoltán is sírva fakadt a Sztárban sztár leszek lánykérésén – videó

A TV2 is erősít az őszre, és elindult a Sztárban sztár leszek az első válogatóval, ahol a szokásos tragikus jelentkezők és tehetséges társaik mellett egy váratlan esemény is történtEgy miskolci fiú a közönség előtt kérte meg szerelme kezét, és mindez nagyon meghatóan sikerült. Az egy dolog, hogy a terhes Tóth Gabi zokogásban tört ki, de még Bereczki Zoltán is szabályosan sírt. Minderről itt látható felvétel.

Oroszlán Szonja kitanult egy új szakmát 

Már négy év telt el azóta, hogy Oroszlán Szonja úgy döntött, változásra vágyik, és Philadelphiába költözött. A (volt) színésznő kitanult egy új szakmát és a jövőben elsősorban nem színésznőként szeretne érvényesülni. Ha érdekel, mivel foglalkozik most Szonja, olvasd el az alábbi cikket.

Ha esetleg lemaradtál volna a hét legérdekesebb közéleti híreiről, akkor most pótolhatod

Nem kell semmi mást tenned, csak ide kattintanod! 

Keresés az oldalon