Komoly bejelentéssel állt elő Curtis - kiderült, kivel folytatja Majka után

Érdekes, nem várt fordulat.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-22 23:00

Fotó: Facebook/Curtis

Pár hete még Majka és Curtis szétválásától volt hangos a hazai sajtó, és sokan úgy vélték, ezzel a szakítással el is tűnik az újpesti rapper a pályáról. De most nagyon úgy néz ki, marad a rivaldafényben, ráadásul egy közismert zenészt választva új társnak.

Az ősz egyik legnagyobb könnyűzenei buliját, a Sláger Party-t tartották pénteken, ahol a hazai sztárvilág színe-java is megjelent – írta a Blikk. Itt jelentette be Curtis, hogy Emilióval fog együtt dolgozni a jövőben.

Tele vagyok tervekkel, nem áll meg az élet az ősszel sem. Megkezdődtek a munkálatai az új lemezemnek, amit nem mással, mint Emilioval közösen tervezek. Nemrég közös dallal rukkoltunk elő, de egy közös lemezt is tervezünk. Bár csak négy-öt éve vagyunk barátok, nekem ő olyan, mintha a testvérem lenne.

Mindig számíthatunk egymásra és nemcsak zeneileg, de emberileg is teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Egy barát minden körülmények között barát kell, hogy maradjon. Tudom, hogy benne soha nem fogok csalódni és ő is számíthat rám bármikor. Jövőre egy zenekaros turné is a terveim között szerepel, így már most gőzerővel dolgozom azon, hogy 2019-ben minden tervem és elképzelésem valóra váljon

– árulta el a zenész a Sláger Party-n.

Címkék:

Curtis Emilió Majka