Köcse György állítja: Stana Alexandra az esküvőjük előtt is megcsalta

Startlap - Startlap
Köcse György még nincs túl Stana Alexandrával való házasságán. Heti bulvárösszefoglaló.

Köcse György állítja: Stana Alexandra az esküvőjük előtt is megcsalta

Különös történetet osztott meg a táncos volt párjáról. Amit elmondott, az több, mint meglepő, viszont nem kívánt semmi rosszat Alexandrának. Részletek

Zsidró Tamás munkát és szállást kínál kárpátaljai fodrászoknak

Zsidró felhívást tett közzé a Facebookon, amelyben kéri, privát üzenetben írjanak neki. Íme a bejegyzés.

Rubint Réka reagált a szállodás botrányra: “Megbántva érzem magam. Semmit nem tettem”

Schobert Norbi feleségének hétvégi Alakreform tábora nem várt indulatokat váltott ki a hotelben tartózkodó többi vendég egy részétől, majd ennek követően a Facebookon. Az ügy odáig fajult, hogy személyesen a Hotel Füred igazgatója is nyilatkozott a sajtónak. A dolog vége az lett, hogy Rubint Rékáékat kitiltották a helyszínről, a fitneszedző szerint viszont nem ő hibázott, hanem a szállásadó. Arról, mi is történt pontosan, ebben a cikkben olvashatsz, itt pedig megnézheted, mit válaszolt Rubint Réka a kommentelőknek és a szállodának.

Nyolc év után kiderült, mi történt valójában Csala Zsuzsa 100 milliós hagyatékával

Miután a Jászai Mari-díjas művésznő 2014-ben elhunyt, az a hír járta, hogy egy kabát zsebéből előkerült végrendelet alapján döntöttek. Csala Zsuzsa unokahúga elárulta, a sztori nem igaz, nagynénje egyáltalán nem volt olyan bohém, mint hitték, alaposan, előre gondoskodott vagyona későbbi sorsáról. Bővebben.

Rúzsa Magdi utolsó fotója a kórházból: ” 62 nap után újra otthon”

Az énekesnő, aki három héttel ezelőtt adott életet ikergyermekeinek, olyan köszönőlevelet írt a kórház dolgozóinak a Facebookon, amihez hasonlót nem gyakran olvasunk. Rúzsa úgy véli, sehol a világon nem tapasztaltak volna nagyobb profizmust, mint a Honvédben, ahol 15 ember közreműködött a szülése során, és szinte mindenkinek egyesével hálálkodott, az orvosoktól a takarítóig. Íme a fénykép és a további részletek.

Kollégái búcsúztak Lippai Lászlótól: “Arra a harminc évre szeretnék és fogok is emlékezni, amikor igazán jó barátok voltunk”

Matthew Broderick, a Cobra 11 és Son Goku magyar hangja, aki számos színpadi szerepe mellett olyan sorozatokban szerepelt, mint az Angyalbőrben, a Kisváros, a Drága örökösök és a Jóban rosszban, 62 éves korában szerda hajnalban elhunyt. Színésztársai szavaiból arra derült fény, hogy Lippai súlyos gondokkal küzdhetett élete utolsó évei során. Bővebben.

Fésűs Nelly ritkán látott lánya még csak kisiskolás, de olyan szép, mintha egy mesekönyvből lépett volna elő

A színésznő kilenc éven át élt együtt Horváth László táncművésszel, a kapcsolatból egy gyermek született, majd Vajtó Lajossal egy újabb babát vállaltak. Csenge már 19 éves és javában modellkedik, Elza Zorka pedig idén ünnepli majd nyolcadik születésnapját, és nagyon úgy néz ki, hogy ő is elég jó géneket örökölt. Galéria.

Nádai Anikó elárulta születendő kisbabája nemét

A mai trendnek megfelelően a Hajmásy-Nádai páros egész bulit szentelt a témának orbitális mennyiségű lufival, csókkal, öleléssel és konfettivel. Fotó és további részletek itt.

Ázsiában sikítva ugranak rá a Liu testvérekre a rajongók

Chung Sung-Jun – International Skating Union/International Skating Union via Getty Images

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a Szentkirályi Tehetségprogram mentorai lettek, amelynek keretében az utánpótlás nevelésében vesznek majd részt. Ennek kapcsán sajtótájékoztatón meséltek pekingi élményeikről, hétköznapjaikról, sportról, és arról, melyik országban hogyan fogadják őket az emberek. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ki hitte volna: felszedett pár kilót Emilio

Évekig nem volt igazán filigrán alkatú az előadóművész, viszont az elmúlt esztendőben jelentősen lefogyott. Most bevallotta, hogy a mérleg nyelve megint elindult felfelé. Hogy miért is, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni. 

Ez is érdekelhet

képcím

Pásztor Anna megmutatta pilisi otthonát

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére

képcím

Molnár Gusztáv felesége kipakolt: durva ügyek állnak a válásuk...