Kóbor János felesége a látogatási tilalom ellenére minden nap férje ágya mellett ül

Startlap - Startlap
Kóbor-Deme Zsóka különleges engedélyt kapott. Az Omega énekese a Városmajori Szív és Érsebészeti Klinikán mélyaltatásban fekszik. A hírzárlat ellenére Trunkos András ismét nyilatkozott. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Soós Lajos

Kóbor János felesége a látogatási tilalom ellenére minden nap férje ágya mellett ül

Kóbor-Deme Zsóka különleges engedélyt kapott. Az Omega énekese a Városmajori Szív és Érsebészeti Klinikán mélyaltatásban fekszik. A hírzárlat ellenére Trunkos András ismét nyilatkozott. Bővebben.

Sáfrány Emese: Hát, ez lenne az “új” arcom

Állát kívül és belül is össze kellett varrni, az izommal együtt, miután néhány hete egy háztartási balesetben súlyosan megsérült. Eddig sebtapaszok takarták arcát, most attól fél, a heg maradandó lesz. Fotó és további részletek itt.

Az RTL Klub besokallt Baukó Évától, közleményben üzentek neki

Baukó hónapok óta szivárogtatja a csatorna műsorainak végkifejletét, a győztesek és a kiesők névsorát, sorrendjét. Az RTL egy félhivatalos szöveggel reagált ténykedésére. Íme.

Polgár Árpád állandóan fine dining ételeket eszik, ledöbbent Oszvald Marika pörköltjén: “Atyaúristen, ez milyen jó”

Nokedlit huszonöt éve nem evett, az uborkasalátát egyenesen imádta. A Hal a tortán legújabb vacsorájának történéseibe, az asztal további térfelein Bay Évával, Schmuck Andorral és Nyertes Zsuzsával, erre a linkre kattintva pillanthatsz bele.

Károly herceg látványosan bealudt az első sorban, miközben Barbados függetlenedését ünnepelték

Toby Melville – Pool/Getty Images

Hétfő éjjel óta II. Erzsébet többé nem Barbados királynője, a szigetállam köztársasággá avanzsált. Károly hercegnek ezen az alapvetően jelentős eseményen, a brit korona képviselőjeként sikerült elszenderednie.Szenvedése a fenti képen is tapintható, pedig ott még ébren van. Videó.

Ördög Nóra és Nánási Pál új projektet indít a Balatonon

A kisboltot üzemeltető házaspár egy nagyszabású, ingyenes szórakozási lehetőséget nyit meg az akarattyai lakosok és a turisták előtt. Miről van szó? Innen kiderül.

Fluor Tomi: Hallottam már elég sok ilyet, hogy voltam parlamentben téma, hogy én most nemzetbiztonságilag kockázatos vagyok

Úgy sejti, a NER azóta kiegyezhetett a működésével, mert annyian figyelnek rá. Fluor Tomi a Szabad Európának adott interjújában beszélt zenekara letiltásáról, a közelgő választásról, Orwellt emlegette, és az ellenzéket sem kímélte, kicsit sem. Bővebben.

Hódi Pamela azt állítja, hogy Berki Krisztián még mindig hívogatja és üzeneteket írogat neki

Hódi szerint Berki új férjét, Tóth Bence focistát is rendszeresen keresi. Részletek.

Stana Alexandra már a Mokkában magyarázkodik Árpa Attila miatt

Köcse György és Stana Alexandra öt hónappal azután, hogy oltár elé álltak, beadták a válást. Arról, hogy a házasság felbontásának egyáltalán köze lehet Árpa Attilához, főleg az ezt tagadó hírekből értesülhettünk. És most Stana úgy érezte, a tévében is érdemes kiteregetni az Árpa Attilához hangsúlyozottan nem kötődő magánéleti szennyesét. Videó.

Az 51 éves Naomi Campbell kifutóra lépett, és mindenkinek elállt a szava

Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images

A kilencvenes évek egyik leghíresebb alakja, az asszony, aki Christy Turlington, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Claudia Schiffer és Kate Moss társaságában megteremtette a szupermodell jelentését, gyakorlatilag pont úgy néz ki, mintha most is 1998-ban lennénk. Felháborító képgaléria következik.

Ez is érdekelhet

képcím

"Tiszta marad a priuszom" - reagált Árpa Attila a drogügyben...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...