Kiss Ramónáék beszámoltak az apás szülésről: 'Mindketten sírtunk, mint egy gyerek'

Startlap - Startlap
A pici megvárta édesapját, és csak akkor jött világra, amikor Lékai Máté hazaért a világbajnokságról.

Kiss Ramóna vasárnap természetes úton adott életet első gyermekének, és a HOT! magazinnak ő és párja, a válogatott kézilabdázó Lékai Máté végre a szülés részleteiről is őszintén beszámolt – írja a Blikk.

A műsorvezető jósfájásai szombaton indultak meg, de a szülés előtt még meg tudta nézni párja meccsét, aki éppen a herningi világbajnokságon játszott. A meccs után édesanyjával mentek a kórházba, ahol egész éjszaka vajúdott, és a kis Noé megvárta édesapját a fontos pillanattal.

Amikor rátették Rami mellére, majd odaadták nekem, mindketten sírtunk, mint egy gyerek. Ez volt életem legszebb pillanata, köszönöm, hogy Ramóna megvárt. Már most igazi szerelem van a kisfiam és közöttem

– fogalmazott elérzékenyülten Lékai Máté. Kiss Ramóna egyelőre még nagyon izgul, de úgy tűnik nincs rá oka:

Szerencsére Noéval minden rendben van, tejem is van, szépen eszik, de nagyon aggódós anyuka vagyok. Folyton azt nézem, lélegzik-e a kisfiam, aztán, hogy jól fekszik-e. Az elején sokat sírt, nehezen tudtam elaltatni, az első napon éjféltől hajnal fél hatig nem aludt egy szemet sem, de nem baj, hatalmas csoda az, amit most átélek.

Ez is érdekelhet

képcím

Eljegyezték Tóth Verát – megmutatta gyémántgyűrűjét az...

képcím

Puskás Peti és Dallos Bogi vicces helyen töltik a nászutat

képcím

Afganisztán: vasárnap éjjel érkezhet Budapestre a magyar...