Kiemelt Hírek 2018. augusztus 08.

Így vigyáznak majd a várandós Kiss Ramónára az X-faktor forgatásain

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 08.
A Barátok közt egykori Zsófija a műsor háziasszonyaként már eddig is különleges bánásmódban részesült.

Kiss Ramóna hétfőn jelentette be, hogy babát vár, és a műsorvezető áldott állapota miatt sem fogja szüneteltetni a munkát.

Egészségesek vagyunk és elmondhatatlanul boldogok. Nagyon vártuk őt, így tényleg nagy a boldogság

– fogalmazott az RTL Klub Reggelijének keddi adásában Ramóna, akit párja, a nála négy évvel fiatalabb kézilabdás, Lékai Máté tavaly júniusban jegyzett el.

Kezdődhet a nagy kaland! ❤️->👼🏼 @lekaimate ❤️

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Még több hónap van hátra a szülésig, a műsorvezető azonban nem vesz vissza a tempóból: a Reggeli mellett ősztől már az X-Faktort is ő fogja vezetni, amelynek a munkálatai feszített tempót diktálnak majd. Szerencsére a stáb mindent megtesz, hogy ne legyen túl fárasztó a kismama számára a forgatás.

Rami eddig is különleges figyelmet kapott, mint a műsor háziasszonya, ám most, hogy kismama lett, a stáb minden tagja még jobban vigyáz majd rá. A babavárás csodálatos állapot, de a nők többsége dolgozik a terhesség alatt, ez alól egy műsorvezető sem kivétel. Számos példát találunk arra itthon és külföldön, hogy egy-egy műsor házigazdája pocakkal vezényelt le nagyszabású produkciókat. Raminak az előző évadban is külön öltözője volt kényelmes kanapéval, ahol próbák és adások előtt le tudott pihenni. Frissítők és friss gyümölcs várja majd, és van mellette egy asszisztens, Csilla, aki csak rá figyel: segít neki, bekészíti az öltözőjébe, amire szüksége van, és egészen a színpadig kíséri

– fejtette ki a Blikk kérdésére az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága. Az is kiderült, hogy az élő show-kon a stáb és a nézők biztonsága érdekében folyamatos az orvosi jelenlét.

 

Keresés az oldalon