Kiemelt Hírek 2018. június 07.

A családi, 'Ramóna' nevű büfében dolgozott Kiss Ramóna, amikor felfedezték

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 07.
Balatonfűzfőn dolgozott, mielőtt a Barátok közt sztárja lett.

Kiss Ramóna a Reggeli című műsorban mesélte el, hogy mielőtt az RTL Klubhoz került, szülei Ramóna nevű melegkonyhás büféjében dolgozott Balatonfűzfőn, és hekket, hamburgert meg hasonlókat árult. Az élete akkor változott meg, amikor a szülei elengedték Balatonfüredre V-Tech koncertre, és felment a színpadra énekelni.

„Kefir feltette a kérdést, hogy ki szeretné elénekelni vele az Éjfél után című dalt a színpadon, nyilván én mondtam, hogy nagyon – mondta a színésznő. – Úgyhogy felmentem a színpadra, elénekeltem vele, és másnap mentem ugyanúgy melózni reggel hatra a büfébe. Jött egy úriember, és mondta, hogy emlékezett rám, mert egy hete itt nyaral, és minden nap én szolgálom ki. Mondta, hogy fotós, és egy modellügynökségnél dolgozik Budapesten, és lefotózott előző este, ahogy énekeltem. Így kerültem be az RTL-be és a Barátok köztbe.”

Kiss Ramóna 16 évig alakította Zsófi karakterét a Barátok Köztben, jelenleg pedig az RTL Klub Reggeli című műsorát vezeti, míg korábban az X-Faktor és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor házigazdája is volt.

 

Keresés az oldalon