Kína elismerte, hogy gond van az oltásaik hatékonyságával

Startlap - Startlap
Kína már hivatalosan is vizsgálja annak lehetőségét, hogy más technológiával működő oltóanyagokat is használjanak. Esti hírösszefoglaló.

Kína elismerte, hogy gond van az oltásaik hatékonyságával

A helyi járványügyi központ vezetője panaszkodott a jelenleg használt vakcináikról. Kína már hivatalosan is vizsgálja annak lehetőségét, hogy más technológiával működő oltóanyagokat is használjanak. További információkért katt ide.

Megszólalt egy Covid-osztályos magyar orvos: “Siralmas a helyzet”

Már egy éve nem lehet forgatni a koronavírusos betegeket kezelő kórházak osztályain, és a dolgozók sem nyilatkozhatnak.Aki mégis beszél, a neve elhallgatását kéri. Így döntött az az átvezényelt szemészorvos is, aki ebben a cikkben beszámol a drámai állapotokról.

Hatalmas tömeget fotóztak a veszprémi oltópont előtt

A Csolnoky Ferenc Kórház előtt szombaton kialakult zsúfoltságról a Demokratikus Koalíció helyi önkormányzati képviselője posztolt. Katanics Sándor a frissen oltott betegek növekvő száma miatt aggódik. Fotók.

Egymillió forinttal szponzorált valaki egy Gyurcsány-ellenes videót egy titokzatos oldalon, ami a Fidesz hivatalos emailcímét használja

Fotó MTIMáthé Zoltán

A videó hirdetésként futott a Facebookon pár napig, potenciálisan 100 és 500 ezer közötti eléréssel. A felvételt közlő oldalról korábban egy büntetőfeljelentés miatt derült ki, hogy a Fidesz Központi Hivatalának emailcímét használja. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Telex: Már forog a titokzatos film Gyurcsány Ferencről

Az őszödi beszéd utáni eseményeket feldolgozó alkotást, amely éppen a 2022-es választások előtt készül el, nemzetközi stáb forgatja. Erre a linkre kattintva nemcsak olvashatsz a komoly titkolózás övezte filmről, hanem a kész díszletekről is találsz fotókat.

Fekete-Győr közös videózásra hívta Orbánt, a kormány reagált: “Először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől” 

A Momentum pártelnöke vasárnap azt kérte Orbán Viktortól, hogy csináljanak úgy “mint egy normális, nyugati országban”, és szerepeljen vele együtt egy oltásra buzdító videóban. A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményéből az derül ki, hogy nem kifejezetten értékelték az ötletet. Részletek itt.

A minisztérium szerint kétszínű a regisztráció eltörlését kérő ellenzék

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt kifogásolja, hogy Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Jakab Péter regisztráltak és beoltatták magukat. Bővebben.

Az Orbán Viktor utcájába idén felírt krétavers a koronavírusra utal

Fotó MTIMiniszterelnöki SajtóirodaFischer Zoltán

Néhány civil évek óta verseket hagy a Cinege utcában a költészet napján. Ezúttal Szilágyi Domonkos erdélyi magyar költőtől választottak. Íme a vers és a fotók a járdáról.

Több napig marad a rossz idő

Hétfő estétől egy ciklon hatására napokon át hideg, csapadékos idő várható. Részletes időjárás-előrejelzés itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...