Kihúzták a hatos lottó nyertes számait

Startlap - Startlap
Közel százmillió forint talált gazdára. Esti hírösszefoglaló.

Kihúzták a hatos lottó nyertes számait

Közel százmillió forint talált gazdára. A 9. heti sorsolás eredményeit erre a linkre kattintva nézheted meg.

Orbán Viktor: 50 százalékos bértámogatást adunk a fodrászoknak, kozmetikusoknak, bolti eladóknak

A kormányfő Vakcinainfó Extra néven videós sorozatot indított, amelyben a neki címzett Facebook-kérdésekre válaszol. A reggel 9 órakor közzétett epizódban a bértámogatás részleteiről tájékoztatott. Íme.

Orbán Viktor legújabb videójából nem vágták ki a gyalázkodó kommenteket

A Vakcinainfó Extra egy órával későbbi részében már nem voltak olyan szemérmesek mint előtte, és szemtanúi lehettünk annak, ahogy Orbán Viktor szeme előtt leperegnek az átkozódó üzenetek. Videó.

Folytatódott a vasárnapi káosz: volt, aki zokogva könyörgött a nővéreknek oltásért

Fotó: MTI/Varga György

Miután szombaton sokan sikeresen szereztek jogosulatlanul oltást, vasárnap reggel is többen nekivágtak, hogy kihasználják a felfordulást. Csakhogy az oltópontok bekeményítettek, krónikus beteg is akadt, akitől megtagadták a vakcinát, az egészséges próbálkozóknak esélye sem volt. Ennek következtében kellemetlen jelenetek alakultak ki. Ide kattintva a 24.hu rövid videóját találod a vasárnapi eseményekről, ebben a cikkben pedig a Telex írását olvashatod el a zűrzavarról.

Rövidpályás gyorskorcsolya vb: Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang álltak a dobogó legfelső fokaira

A hollandiai Dordrechtben megrendezett szombati versenyen a Ferencváros 25 éves sportolója második világbajnoki címét zsebelte be. Részletek itt.

A GYED 14 hónapjából 3-at az apáknak fizetne a Momentum

A párt online előválasztási programbemutatót rendezett, ahol sok izgalmas tervre derült fény. Két ciklusban maximalizálnák a miniszterelnöki mandátumot, bezáratnák az orosz Nemzetközi Befektetési Bank budapesti kirendeltségét, finn oktatást és brit egészségügyet ígérnek. Bővebben.

Születésnapja alkalmából Karácsony Gergely rajongó üzenettel köszöntötte Koncz Zsuzsát

Budapest főpolgármestere a művésznő korát is elárulta, ami sosem volt titok, mégis elég nehéz elhinni, hogy Koncz Zsuzsa már valóban ennyi idős. A bejegyzést itt lehet megtekinteni.

Üzent a Decathlon: így lehet vásárolni kiszállítás nélkül a következő két hétben

Fotó: Alex Tai/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

A hétfőn érvénybe lépő szabályok értelmében a sportáruház is lehúzza a rolót, de ez mégsem jelenti azt, hogy erre az időre el kell búcsúznunk a Decathlontól. További információkért katt ide.

Néhány nap hűvös tavasz után ismét melegszik az idő

A hét első felére erős éjszakai lehűlés, gomolyfelhős égbolt és több órás napsütés lesz jellemző. Hétvégére aztán feljebb kúsznak a hőmérők higanyszálai. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Lévai Anikónak "méltatlanul alulértékelt a...

képcím

Orbán a Parlamentben: Az elnök asszony lemondása helyes döntés...

képcím

Orbán Viktor fogadta a svéd miniszterelnököt, és kapott négy...