Vásárlás 2021. március 07.

Üzent a Decathlon is a vásárlóknak

bubba Vásárlás 2021. március 07.
A szigorítások miatt az élelmiszerboltokon kívül szinte minden üzletnek be kell zárni két hétig Magyarországon, így a sportáruház jelezte, hogy milyen szolgáltatást is fognak nyújtani egységei erre az időszakra - már ami a megrendelt árukat illeti.

Ugyan nem nyitnak ki, de azért átvételi pontként működnek üzleteik szerte az országban, mindenki számára, aki a neten rendelte az árut. 

A cég webshopjában lehet ezekre a helyekre a kiszállítást kérni, azonban nem mindegy miként tesszük – hívja fel a figyelmet a Decathlon.hu.

Az átvétel időzítésére két lehetőséget is biztosítanak a helyszíneken: vagy pár napon belül mehetünk a megrendelt áruért, vagy ha egy adott napon 16 óráig leadtuk a megrendelést, akkor két óra elteltével már érkezhetünk is a termékért. 

A csomagokat az áruházak bejáratánál adják át, de ha az általunk megjelölt egység rendelkezik parkolóval, akkor  ‘Drive-in’ opcióval ott is megoldható.

Nehezebb áruk esetén érdemes segítővel érkeznünk – jelezte külön a Decathlon, lévén munkatársaik a vírushelyzetre való tekintettel nem tudnak külön pakolni.

Keresés az oldalon