Kustánczi Liát egy milliárdossal látták Dubajban

Startlap - Startlap
Az Egyesült Arab Emírségek egyik legjobb hoteljében bukkant fel a magyar dj-lány, oldalán egy dúsgazdag angollal. Heti bulvárösszefoglaló.

Kustánczi Liát egy milliárdossal látták a Közel-Keleten

A napsütötte Dubaj egyik luxusszállodájában pihent a járvány idején Kustánczi Lia. A csinos DJ, aki gyakran fellép errefelé, nem egyedül, hanem Anglia egyik leggazdagabb üzletemberével volt. Részletek

Schobert Norbi durván összeveszett a 230 kilós Gézával a lakásgondjain

Norbi az újságokból tudta meg, hogy az ország legsúlyosabb tinijeként általa felkarolt Rácz Géza családja nem tudja fizetni az albérletét. Gézáék nem dolgoznak, és amikor a fitneszguru jelezte, hogy ezen változtatni kéne, és nem a médiában “jajveszékelni”, Géza iszonyúan kiakadt. A történtekről a Tények Plusz készített riportot, amelyet itt lehet megnézni.

Wladár Sándor: Hosszú Katinka több millió forintos kártérítést követelhet

Fotó: Ian MacNicol/Getty Images

Míg Petrov Árpád, Hosszú Katinka korábbi edzője, és egyben az a személy, akire a Blikk alighanem célzott tettesként, komolytalannak minősítette a hírt, a Magyar Úszószövetség és Hosszú Katinka nagyon is komolyan vette az edzésterv eltulajdonítását. Az ügy fejleményeiről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Molnár Piroska először beszélt 26 évesen elhunyt fiáról

A Kossuth-díjas művésznő 1995-ben veszítette el egyetlen gyermekét. A tragédia másnapján már színpadon állt, de fájdalma azóta sem múlt el. Bővebben.

Életünk története: Istenes Bence sírva mesélt Istenes Lászlóról, Csobot Adél nem zárja ki, hogy új férje legyen

Friderikusz Sándor sorozatának tavaszi évadkezdő párosa olyan mélypontra jutott el nyolcéves párkapcsolatában a forgatás idején, hogy eredetileg le akarták fújni az egészet. Szerencsére nem tették, hanem helyette váratlan őszinteséggel nyíltak meg magánéletükről, nehézségeikről. Erre a linkre kattintva  Istenes Bence keserű vallomását találod édesapjáról, Istenes Lászlóról, itt pedig megnézheted, ahogy Csobot Adél  arról beszél, hogy biztosan meg fogják csalni egymást. Végül ide is érdemes lehet kattintani, ahol az öregre maszkírozott házaspárról találsz fényképeket.

Körtvélyessy Zsolt felesége hamvaival alszik: “A párkapcsolat a nejem halálával nálam egy lezárt dolog”

A 79 éves Körtvélyessy három hónappal ezelőtt özvegyült meg, 45 együtt töltött év után. Fájdalmas vallomása felesége haláláról ebben a cikkben olvasható.

Détár Enikő elérzékenyülve mutatta meg születésnapi ajándékait

Eredetileg úgy gondolta, csak a hatvanadikat ünnepli, de a családja másként döntött. Détár Enikő egyetlen bánata, hogy édesanyja már nem lehet vele, róla és kapcsolatukról két gyönyörű írással emlékezett meg a jeles napon. Fotók és további részletek itt nézegethetők.

Petrocelli már 82 éves, de még mindig aktívan dolgozik

Már 47 éve annak, hogy elindult a lehetetlent nem ismerő ügyvéd sztorija. A címszerepet játszó Barry Newman a sorozat óta eltűnt a világ szeme elől. Legalábbis úgy tűnt, valójában még az elmúlt években is színészkedett, valamint nyilvános eseményeken is megjelent. Barry Newman magánéletéről és karrierjéről ebben a cikkben írnak.

Bódi Margó unokája keresi a feleségét: egy “érintetlen, mégis érett” lányt szeretne Gusztika

A 23 éves fiú csak azért nem házas még, mert nagyon nehéz megtalálni a szigorú kritériumainak megfelelő nőt. A Bódi házaspár másik három unokájának viszont merőben más elképzelései vannak az életről. Gusztika problémáiról és a többiek terveiről ebben a cikkben olvashatsz.

Bill Murray retinaégető Golden Globe-inge minden idők legjobb gálázós ruhája lehet

Fotó: Toni Anne Barson/FilmMagic

Miközben boldog-boldogtalan fejtetőig cicomában, hibátlan sminkben ült le a kanapéjára, hogy becsatlakozzon a filmes díj idei ünnepélyes kiosztásába, Bill Murray a hátsó kertjéből jelentkezett be, egy olyan ingben, amit tanítani kelleneÍme.

Ez is érdekelhet

képcím

Így tündököltek a hírességek a 81. Golden Globe gálán

képcím

Az ukránok szerint Porosenko Orbánnal találkozott volna, ezért...

képcím

Visszatér Hosszú Katinka és megcélozza a hatodik olimpiáját