Kiderült, miket loptak el Babos Tímeától Ferihegyen

Édesapja nyilatkozott az esetről.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-02-10 09:01

A WTA-világbajnok és Grand Slam-győztes teniszező poggyászát még csütörtökön rámolták ki Ferihegyen, azóta kiderült, mit is loptak el tőle.

Miután Babos Tímea leszállt Dohába, szomorúan konstatálta, hogy Budapesten feladott táskáját szétszabdalták, és jó pár dolgot kiemeltek belőle. Minderről akkor Facebook-oldalán számolt be kétségbeesve.

Mára már az is kiderült, miket loptak el tőle: többek között fülbevalót és karkötőt, melyek nagyon fontosak számára, lévén párjától kapta ajándékba ezeket – írja a Blikk.

Ahogyan édesapja, Babos Csaba nyilatkozott a lapnak: “Fájó ez a történet, nagyon rossz érzés, amikor idegenek turkálnak az ember személyes holmijai között. Nem érintette jól Timit az ügy, de profi sportolóról lévén szó, nem hagy majd nyomot a játékán. Bízunk abban, hogy elkapják azokat a gazembereket, akik ezt tették.”

Az elmúlt időszakban sajnos nem ez volt az egyetlen eset Ferihegyen, hiszen úgy tűnik a repülőtéren tömegessé vált a poggyászok kirámolása, sőt akár teljes ellopása.

A közelmúltban több külföldi utas, és egy magyar házaspár értékei is köddé váltak, a budapesti dél-koreai nagykövetség pedig nyilvános Facebook-posztban hívta fel a figyelmet, miután kifosztották több állampolgárukat is.

Nyitókép: MTI/EPA/Ritchie B. Tongo

 

 

 

Mai nap hírei

Dr. Gyurkó Szilvi: „Az életem akkor kezdődött, amikor anyám meghalt” – Csupa szeretetből hallgatott mérgező gyerekkori mondataink

wmn.hu3 órája

Mi történik a testeddel, ha egyáltalán nem hordasz bugyit?

joy.hu5 órája

A kétnapos imolai F1-es hétvége TV-közvetítései

f1vilag.hu14 órája

Megváltozik a hagyományos újságírás? - Így működik a mesterséges intelligencia a médiában

startlap.hu15 órája

Az évszázad bankrablását hozta össze két fiatal mosómedve

hamuesgyemant.hu16 órája

Vitray Tamás elárulta, miért mentek tönkre a házasságai

femcafe.hu18 órája

Lezárták a Szent Margit Kórház sebészetét: 11 nővér és 10 orvos koronás

ezalenyeg.hu19 órája

Szélsőséges időjárás, extrém hideg tél jöhet

agroinform.hu19 órája