Kiemelt Hírek 2019. június 24.

Kiderült, miért végezhetett magával Szécsi Pál

bubba Kiemelt Hírek 2019. június 24.
Liszt Ferenc szépunokája egy 17 éves zongorazseni, akiért százezrek rajonganak. Kiss Ramóna és Lékai Máté összeházasodtak, és Szűcs Judith is esküvőre készül 9 év jegyesség után. Megvan, ki a legszebb magyar lány. Bulvárösszefoglaló.

“Pali és Edit öngyilkosságának az égvilágon semmi köze nem volt egymáshoz” – Poór Péter elmondta, mi lehet a valódi oka Szécsi Pál halálának

Miután Szécsi Pál 30 évesen önkezével véget vetett életének, a tragédiát a legtöbben gyorsan összekötötték volt szerelme, Domján Edit másfél évvel korábbi öngyilkosságával. Nem így az énekes jó barátja, Poór Péter, aki szerint egész más oka volt annak, hogy Szécsi megölte magát. Poór Péter szavait minderről ebben a cikkben olvashatod.

Ő Liszt Ferenc szépunokája, a szupertehetséges zongorista, akiért máris százezrek rajonganak

Michael Andreas Häringer alig 17 éves, de máris rengeteg dolog miatt különösen érdekes: megnyerte a spanyol Got Talent tehetségkutatót, több száz ezer ember rajong érte az interneten, és mellesleg ő Liszt Ferenc szépunokája is. Häringer zenét szerez, énekel, hegedül, plusz ő az az ember, aki minden idők legfiatalabbik diákjaként, szupergyors tempóban végzett a barcelonai konzervatóriumban. Ha kíváncsi vagy, hogyan zongorázik a fiatal tehetség, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

“Az egész olyan volt, mintha egy mesefilmben lennénk” – Kiss Ramóna a hétvégén megházasodott

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Családom❤️! Köszi @hotmagazin hogy megörökítitek a legjobb pillanatainkat.🥰 #NoeBaba💙

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna az év elején adott életet első gyermekének, és nekünk csak most tűnt fel, hogy eddig nem is élt házasságban a büszke apával, Lékai Mátéval. A hétvégén azonban pótolták ezt a hiányosságot, oltár elé álltak, majd a frigyet a Római-parton ünnepelték egy lagzival. Az esemény tökéletesre sikerült – derült ki egy vendég részletes beszámolójából, amit a kattintás után olvashatsz el.

Hosszú jegyesség: 9 év után, közel a hetvenhez férjhez megy Szűcs Judith

Úgy tűnik, a mai nap az esküvőké: a 66 éves Szűcs Judith 9 év jegyesség után határozta el, hogy végre örök hűséget fogad lett származású, üzletember vőlegényének. Ez az énekesnő második házassága lesz, előző férjével tíz éven át, 1995-ig voltak házasok. A következő cikkből megtudhatod, mi az évtizedes halogatás oka, valamint azt is, hogy milyen esküvőt tervez Szűcs.

Ő Magyarország legszebb lánya

Nagypál Krisztina lett a legszebb magyar lány – legalábbis a 2019-es Magyarország Szépe versenyen, ami belépő a thaiföldi Miss World mezőnyébe. A két udvarhölgynek pedig Gaál Tímeát és Csonka Rebekát választották. A lányokról készült képeket alább találod.

 

Szabó Dóra könnyek között jelentette be, hogy távozik a Mokkából

Forrás: TV2

Két és fél év után búcsúzik a Mokka stábjától Szabó Dóra – ezt a 32 éves műsorvezető a hétfői adás végén közölte, és eléggé elérzékenyült, ami enyhén ellentétben áll azzal, ahogy a döntéséről beszélt.

Miért nem készült el még mindig Cserháti Zsuzsa síremléke?

Miután Horváth Charlie kiakadt, amiért Cserháti Zsuzsa nyughelyén csak egy düledező fakereszt árválkodik, megindult a nagy szervezkedés egy méltó síremlék érdekében. Lett pénz, és tervek is, eredmény viszont nincs. Ha érdekel, mi áll ennek a hátterében, akkor ezt a cikket olvasd el.

A Született feleségek színésznője nemet mond a biológia törvényeire: Teri Hatcher nagyon nem öregszik

Ha valaki esetleg már nem emlékezne, vagy nem követte annak idején a sorozatot, akkor segítünk kicsit: Teri Hatcher a lenti képen jobbról a második, ő játszotta a Született feleségekben Susan Mayert, a szingli mamát. De ő volt a Tango és Cash női főszereplője, valamint az egyik Lois Lane a sok közül Superman oldalán.

Fotó: Gregory Pace/FilmMagic

Most, hogy sikerült pontosan felidézni az arcát, javasoljuk, hogy nézd meg ezeket a nemrégiben készült képeket, és aztán vesd össze a látottakat az emlékekkel. Arcmasszázs, jóga és egészséges táplálkozás – szokták úton-útfélen magyarázni a színésznők, de valójában nyilván a kiváló sebészeknek köszönhető az eredmény, no meg kőkemény edzéseknek.

Keresés az oldalon