Fotón, ahogy Hosszú Katinka vigasztalja a zokogó magyar úszót

Startlap - Startlap
Mihályvári-Farkas Viktória nem jutott be a döntőbe 400 méter vegyesen, nehezen viselte a kudarcot. Heti bulvárösszefoglaló.

Fotón, ahogy Hosszú Katinka vigasztalja a zokogó magyar úszót

A Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság nem csak nagyszerű sportteljesítményekkel ajándékozza meg a közönséget, hanem megható emberi megnyilvánulásoknak is tanúi lehetünk. Ezek közül az egyik legemlékezetesebb minden bizonnyal Hosszú Katinka szombaton lencsevégre kapott vigasztaló gesztusa volt a fiatal Mihályvári-Farkas Viktória felé. A fotóért ide kattints.

Így reagáltak a hírességek az amerikai abortuszdöntésre

Amíg egyes republikánus politikusok kitörő örömmel fogadták, hogy az amerikai Legfelsőbb Bíróság alkotmányellenesnek minősítette az abortuszhoz való jogot, addig több nemzetközi híresség is aggodalommal tekint a döntés következményeire. Reakciójukat ebben a cikkben olvashatod.

Szabó Zsófi interjút adott: Kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem

A színésznő először szólalt meg, mióta felbontotta jegyességét Shane Tusuppal. Szabó Zsófi elismerte, “nagyon nehéz időszakon” van túl, sőt, egyenesen úgy fogalmazott:

Szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól.

Ha beleolvasnál a beszélgetésbe, akkor erre a linkre kell kattintani.

Egy spanyol nő a saját férjének tartja Hajdú Pétert

Fotó: Schumy Csaba

Egy spanyol nő azt állítja a közösségi oldalon, hogy Hajdú Péter az ő férje. A Blikk szerint egyre fenyegetőbb hangnemben írogató hölgy szerint Eszter visszaél Péter fényképeivel. Hajdú is reagált a meghökkentő állításra. Íme.

Nagy Feró véleménye az ispánság bevezetéséről

A Magyar Hang felhívta Nagy Ferót, az ismert rockzenészt, hogy mit gondol arról a javaslatról, amely a kormánymegbízottakat ispánokra nevezné át, illetve visszahoznák a vármegye-rendszer intézményét is. A muzsikus válaszát itt találod.

Az America’s Got Talent zsűrije állva tapsolta a hollókői lányt

Berczes Christine Elisabeth egy egészen rendhagyó produkcióval állt színpadra: egy többszörösen díjnyertes kutyatrénerről van szó ugyanis, aki az Egyesült Államok tehetségkutatójába is kutyájával együtt érkezett, és olyasmit mutatott Heidi Klum, Sofia Vergara és Simon Cowell előtt, amihez foghatót alighanem kevesen láttak eddig életük során. Videó.

Mennyit tudsz a 40 éves Vilmos hercegről? Születésnapi kvíz

Vilmos herceg, vagyis teljes nevén Vilmos Artúr Fülöp Lajos, Cambridge hercege június 21-én ünnepelte negyvenedik születésnapját. Károly és Diana fia, II. Erzsébet unokája az elmúlt évek során a lányok kedvencéből tisztes apává vált, és sok más rokonával ellentétben sikerült távol tartania magát minden botránytól. A Vilmos életéről szóló fejtörőt ide kattintva indíthatod el.

Cserháti Zsuzsa fia megszóltalt anyja haláláról: “Amikor beléptem a lakásba, ott feküdt holtan”

A magyar könnyűzene történetének egyik legjobb női előadója 55 évesen, 2003 nyarán hunyt el. Fia, Szirtes Krisztián 28 éves volt ekkor, és édesapja már több mint egy évtizede nem élt. Ebben a cikkben az ő visszaemlékezését olvashatod édesanyja utolsó napjáról és munkássága, személye mai napig tartó hatásáról.

Samantha Fox összeházasodott barátnőjével

Keith Curtis for Agent Fox Media via Getty Images

Az aranykorában a nyolcvanas évek toplistáit vezető egykori szexszimbólum sokak meglepetésére egy nőnek fogadott örök hűséget. Fox és a nála több mint 10 évvel fiatalabb Myra Stratton mindketten fehér ruhában álltak oltár elé. Galéria.

Berki Mazsi keserédes fényképet posztolt kislányával a karjában

A 41 évesen elhunyt Berki Krisztián özvegye és gyermeke együtt nézik a naplementét a fényképen. Nemcsak maga a felvétel, de a mellé írt rövid üzenet is szívbemarkoló. Fotó.

 

Címlapkép: Mihályvári-Farkas Viktória a női 400 méteres vegyesúszás előfutamában a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én. Mihályvári-Farkas Viktória a 9. helyen zárt összesítésben, ezzel kiesett. (MTI/Illyés Tibor)

Ez is érdekelhet

képcím

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

képcím

Magyarország ismét embert küld a világűrbe

képcím

Orbán Viktor: Hívjuk vissza Trumpot!