Kiderült, mi történt Schobert Norbi és pártfogoltja között: "Nem kényszeríthetjük a termékeink fogyasztására"

Startlap - Startlap
A köztudatba szimplán a legkövérebb tinijeként bevonuló 17 éves Rácz Géza egy ideig rendszeres reklámarca volt Norbi oldalának, Aztán a fogyókúrát dokumentáló képek szépen lassan szinte teljesen eltűntek. A Norbi Update Ügyfélszolgálat munkatársa elárulta, miért. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Mónus Márton

Kiderült, mi történt Schobert Norbi és pártfogoltja között: “Nem kényszeríthetjük a termékeink fogyasztására”

A köztudatba szimplán a legkövérebb tinijeként bevonuló 17 éves Rácz Géza egy ideig rendszeres reklámarca volt Norbi oldalának, aztán a fogyókúrát dokumentáló képek szépen lassan szinte teljesen eltűntek. A Norbi Update Ügyfélszolgálat munkatársa elárulta, miért. Részletek.

Bódi Sylvi: Nekem klasszikus értelemben vett munkahelyem sosem volt

Esővízgyűjtő téliesítése, téglafelületek leolajozása, veteményes felkészítése a jövő évi szezonra, trágyázás, kerti tó téliesítése, nád levágása, lombgyűjtés – sorolta Bódi idillikus őszi szorgoskodást igazoló fényképei alatt az éppen elvégzett feladatait, mire egyik követője, akiben alighanem a kollektív tudat hangja szólalt meg, feltette neki a nagy kérdést

“van munkahelyed is?”

És Bódi Sylvi feltárta a rejtélyt. Bővebben.

Zalatnay Sarolta nappalijában 10 éve folyamatosan áll a karácsonyfa

Cini valójában egy ünnepi műfenyőt nevelget otthonában, amivel a Valentin-napot, a nyarat, a húsvétot és a halloweent egyaránt élteti. A Mokka stábjának volt szerencséje személyesen is megtekinteni a fát. Videó.

Kiszel Tünde könnyűvérű angyalként értelmezte újra a szeretet ünnepét

Új hónap, új fotó Kiszel Tünde közösségi oldalakra szabott, illedelmes erotika univerzumából. Ezúttal természetesen a karácsony jegyében – kár, hogy Kiszel dekoltázsa nagyobbra sikerült, mint a szárnyai. Íme.

Kajdi Csaba különös szerelmi háromszögben élt Ebergényi Rékával és férjével

YouTube/Partizán

Kajdi Csaba és a holland színész Christiaan Haig viszonya nem a valódi értelemben vett párkapcsolat volt, csakhogy Kajdi pontosan úgy élte meg. A világhírű magyar modell és Haig csak később lettek férj és feleség, Ebergényi azonban éppen Kajdi Csaba ügynökségénél dolgozott. Legalábbis addig, amíg nem vesztek össze teljesen azon, hogy ki kit szeret. A francia filmbe illő szerelmi történetet ebben a cikkben meséli el Cyla.

Gábor Márkó megmutatta a szerelmét

A Sztárban sztár leszek! második helyezettje a Budapesti Operettszínház 23 éves művésznőjével jár. A kapcsolat nem új, a szerelem egy régi barátságból ütötte fel a fejét. Bővebben.

Orvos-Tóth Noémi gyerekkorában 3 évig egy német menekülttáborban élt családjával

A megdöbbentő történet az UNICEF Magyarország új, intim hangvételű sorozatában hangzott el, amelyben közismert, népszerű szakemberek nyilatkoznak életük korai szakaszáról, traumáikról. Orvos-Tóth Noémi első vendégként nem csupán mint ismert személyiség, hanem mint pszichológus is megszólalt a gyermekkor fontosságáról, a nehéz élmények feldolgozásáról. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Oszvald Marika: Hétéves koromban is molesztáltak, 18 éves koromban is 

Először szerepelt egy műsorban Istenes Bence és Till Attila, ami (úgy tűnik) akkora durranásnak számít, hogy az adás címébe is bekerült. De szerintünk ennél jóval érdekesebb az, amiről a kamerák előtt végül beszélgettek: onnantól kezdve, hogy olyan kérdésekre válaszoltak, mint például a “mondj három dolgot, amit a vécén csinálsz”, mire Oszvald Marika pontosan a legevidensebb tételek felsorolását adta teljes természetességgel, egészen a szexuális zaklatásokig terjedt a témák spektruma, amiről Tilla is tudott mesélni első kézből. Videó.

Farm VIP: Holló földhöz vágta magát és győzelmi mámorában ordított, a sárga csapatnak viszont beszólt, miért örülnek olyan hangosan

“Nagyon rossz érzés volt” neki, amikor a sárga csapat énekelt a termelési versenyen, “egy ilyen megszégyenítés érzés volt”. Hogy később Jolly mit érezhetett, amikor Fehér Holló miatt kiesett, aki aztán úgy ünnepelte magát, mintha az Aranylabdát nyerte volna meg, már nem ejtett szót. Videó és további részletek itt.

Hal a tortán: Schmuck Andor szerint “minden tökéletes volt”, de ismét csak egy pontot adott

TV2

Remek, csodálatos, szenzációs, zseniális: Bay Éva, Oszvald Marika és Polgár Árpád ezekkel a szavakkal és maximális pontszámmal jutalmazták Nyertes Zsuzsa teljesítményét. Aztán jött Schmuck Andor. A vacsora perceibe és a zsűrizésbe erre a linkre kattintva pillanthatsz bele.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...