Kiderült, mi történt Müller Cecíliával: ezért kapott testőröket

Startlap - Startlap
Péntek óta hiába firtatták az illetékes szerveknél, miért van szükség az országos tiszti főorvost olyan védelemmel ellátni, ami a miniszterelnöknek vagy a minisztereknek jár, nem árulták el. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Kiderült, mi történt Müller Cecíliával: ezért kapott testőröket

Péntek óta hiába firtatták az illetékes szerveknél, miért van szükség az országos tiszti főorvost olyan védelemmel ellátni, ami a miniszterelnöknek vagy a minisztereknek jár, nem árulták el. A Koronavírus Sajtóközpont végül elmondta, mi vezetett ide. Részletek itt.

Európai menzakörkép: gyalázás helyett inkább örülni kéne a magyar menzáknak, bőven van miért

A “milyen volt a sulimenza” témában általánosnak mondható válasz az erős kritika, kimentve alóla azt a bizonyos csokis piskótát. És aztán jönnek a bezzegek, hogy máshol minden sokkal jobb, mint Magyarországon. Na most ehhez képest ebben a cikkben kőkemény bizonyítékokkal szolgálnak arra, hogy márpedig a hazai közétkeztetés valóban kiemelkedik az európai mezőnyből, a szülőknek bizony hálás imáikba kéne foglalniuk ezt az intézményt, tulajdonképpen más európai országok anyái és apái azok, akik irigyelve figyelhetik azt, mi zajlik nálunk

Bocsánatkérés helyett feljelentéssel válaszoltak Erdő Péterék: megbilincselték, cellába zárták a pedofil pap áldozatát, hogy ne mehessen misére

Az egyház húsznál is több panaszról tudott, mégis sokáig semmilyen következménye nem volt a molesztálási ügynek, amelynek 20 évvel ezelőtt A. is az érintettje volt. A katolikus vezetés igyekezte eltussolni, idővel a szóban forgó pap beismert, a kormánysajtó szerint A. ügye mögött a valódi cél Európa és a kereszténység meggyengítése volt. Miközben még maga a pápa is találkozott személyesen áldozatokkal, Erdő Péter bíboros erre nem volt hajlandó. A.-ra feloldozó beszélgetőpartnerek helyett rendőröket küldtek, a háza elől vitték el, órákra bezárták egy cellába, majd vezetőszáron a Teve utcai rendőrpalotába vitték, kihallgatták, rabosították. Olyan magyarázattal, aminek nem sok értelme van. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Donald Trump utódja egy kaliforniai képviselőnő, aki szerint Hillary Clinton sátánista, gyerekeket erőszakol, és megissza a vérüket

Fotó Erin Scott PoolGetty Images

Marjorie Taylor Greene szerint a politikai és gazdasági elit tagjai egy pedofil sátánista gyerekgyilkos kannibál szektába tömörülnek, amely ellen Donald Trump folytat titkos háborút, a tömegmészárlások szervezett politikai akciók, de például Barack Obama felakasztását is támogatja. Ismerd meg hát Taylor Greene-t, akit Donald Trump “a jövő republikánus sztárjának” hív. Bővebben.

Kiteregettek az áldozatok a hollywoodi szívtipróról: “Azt mondta, el akarja törni a bordám, hogy barbecue-n megsüsse és megegye”

Armie Hammer egy évvel ezelőtt még komoly reményeket dédelgethetett, ő lehetett volna az új Brad Pitt, elméletben jelenleg éppen Jennifer Lopezzel kellene akcióvígjátékot forgatnia. Csakhogy januárban hat nő közzétett egy csomó képernyőfotót Hammer üzeneteiről, amelyeket a legjobb szándékkal is vérfagyasztónak lehet csak nevezni. A hat nő nyilvános kiállását további áldozatok jelentkezése követte, köztük olyanoké, akiket Armie Hammer válogatott módokon bántalmazott. A sztori annyira durva, hogy az, hogy Hammer masszívan csalta feleségét és amúgy rengeteget drogozott, szinte már említésre sem érdemes. Ha kíváncsi vagy az ügyre, akkor itt folytasd az olvasást.

Yvonne Dederick lánya horrorisztikus klipet készített

A TV2-t korábban tulajdonló, de széles körben csak a Feleségek luxuskivitelben szereplőjeként hírnevet szerző Dederick 24 éves sarjának a járvány miatt félre kellett raknia tengerentúli vágyálmait. Így Magyarországon forgatta le a videót, amellyel “erős kontrasztot” akart teremteni a vidám dalhoz. Sikerült. Íme a videó.

Visszaállítható még a halálbüntetés Magyarországon?

Az első modern magyar büntetőtörvénykönyv még kifejezetten szigorúan osztogatott halálos büntetéseket, ami aztán egy 1931-es, vitatott robbantási eset után változott. Szinte pontosan 30 éve annak, hogy a halálbüntetést alkotmányellenesnek nyilvánították, ezt megelőzően két évvel, 1988. július 14-én hajtották végre az utolsó halálos ítéletet: Vadász Ernőt a Budapesti Fegyház és Börtön udvarán felakasztották. Egy-egy brutális bűncselekményt követően újból fellángolnak a viták a halálbüntetésről, azon témák egyike, amiről mindenkinek határozott véleménye van. Dr. Sándor Zsuzsa, aki évtizedeken át ügyészként, majd bíróként dolgozott, ebben a cikkbenösszeszedte a prókat és kontrákat, és ítéletet hirdetett.

Az árván felnőtt magyar Indiana Jones, aki a britektől lovagi címet kapott, Kínában közönséges tolvajként ismerik

Sir Marc Aurel Stein, vagyis Stein Auréla világ legismertebb magyar orientalistája volt, közreműködött a korszak egyik legizgalmasabb nagyhatalmi vetélkedésében, szélhámosokat leplezett le, romvárosokat tárt fel. Az utolsó pillanatig megszállottan kutatott, 81 évesen érte a halál Kabulban, amikor a perzsa vallás gyökereit kereste. Stein Aurél lenyűgöző életét ebből a cikkből ismerheted meg.

Alapdarabok féláron, amik a téli fagyban és az enyhülés idején is a legjobb barátaid lehetnek

Fotó Len TrievnorExpressHulton ArchiveGetty Images

Az idei szeszélyes, gyakran tavasziasra forduló, majd hirtelen mínuszokba váltó téli időjárást nem egyszerű követni öltözködési szempontból. Ebben a cikkben olyan felsőket és kabátokat mutatunk, amelyek 50% kedvezménnyel elérhetők, és a következő hónapok jeges és enyhébb napjain egyaránt remekül kihasználhatók.

Havi horoszkóp februárra: nagy energiákat kapunk a feladataink elvégzéséhez

Az asztrológusok szerint “a Mars és a Plútó között létrejövő trigon” feltöltő erejének hatására az év második hónapjában nem lesz olyan probléma, amelyet ne tudnánk leküzdeni. Erre a linkre kattintvamegtalálod a havi horoszkópodat, amely hasznos tanácsokkal szolgálhat a következő hetekre.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb két magyar túsz szabadult a Hamász fogságából,...

képcím

Egy magyar túszt is szabadon engedett a Hamász

képcím

Esély van három magyar állampolgárságú túsz szabadon...