Szépség 2021. január 28.

Most újítsd meg a ruhatárad: akár féláron juthatsz szuper darabokhoz

Fatima Szépség 2021. január 28.
A napokban beköszöntött az igazi télies idő és a legmelegebb darabokat kellett előbányászni a szekrényből. Ha rájöttél, hogy bővítésre szorul a ruhatárad, vagy csak az új kedvenc darabjaidra vadásznál, annak most jött el az ideje, ugyanis a Bonprixen akár 50%-os kedvezménnyel juthatsz szuper ruhákhoz.

Az ünnepi időszak végét a legtöbben azért várják, mert az új év első heteiben beköszöntenek a hatalmas akciók – ilyenkor pedig a legjobb árakon lehet hozzájutni régóta áhított darabokhoz vagy “új szerelemhez”. A Bonprix oldalán is beindultak a nagy leértékelések: akár 50%-os árengedménnyel lehet kifogni többek közt felsőket, ingeket, kabátokat, pulcsikat kicsiknek, nagyoknak, hölgyeknek és férfiaknak. Összeszedtük a mi kedvenceinket a női kategóriából, amikből te is inspirálódhatsz.

Fotó: Bonprix, Startlap

 

Kabátból sosem elég

Az őszi-téli öltözék kiemelkedő és fontos darabja a kabát: hideg időkben például pufidzseki, fontosabb napokon egy meleg szövet, esetleg a régi-új kedvenc, a valódi vagy műszőrme. Mivel ezekben a hónapokban elsősorban a kabát öltöztet, így érdemes legalább az alapszínekben beszerezni – tehát egy feketét, egy kéket és egy barnát. A legfontosabb, hogy a ruha- és cipőkollekcióhoz passzoljon, ám az sem baj, ha alkalomadtán egy merészebb darabot is beújítasz – csak a változatosság kedvéért.

 

 

Nagyanyáink mindig azt hangsúlyozzák, hogy a réteges öltözködés a legfontosabb – és milyen igazuk van! Éppen ezért néhány kardigán, vékonyabb dzseki és a csinosabb napokra egy-két blézer már-már kötelező eleme a ruhatárnak. Ezek egy ing vagy egy szimpla hosszú ujjú felső fölé vehetők, a kabát alá is kényelmesen beférnek, a viselőnek pedig nem kell aggódnia: ha melege van, leveszi, a fázna, akkor ezek a darabok egy plusz réteget adnak.

 

 

A következőkben vastagabb hosszú ujjúakat mutatunk, melyek egy trikót aláhúzva egy kabáttal is megállják a helyüket. Találhatók oversize felsők, de nagy kedvenc a denevérujjas és a gombos verzió. Akik attól félnének, hogy egy óriási lebernyegben elveszne az alakjuk, azoknak a deréknál megkötős fazonokat javasoljuk.

 

 

Egyes ingek nagy előnye, hogy télen és nyáron is előszeretettel hordhatók. Amiket összegyűjtöttünk, azok pont ilyenek: háromnegyedes, felhajtható vagy hosszú ujjúak, ám jól kombinálva minden szezonban tökéletes társaid. A legkülönlegesebb azonban az ezüst színű belebújós blúz rövid álló gallérral: a szép, kiégetett hatású anyag és rojtos kidolgozás teszi egyedivé.

 

 

Csinos ruhák a téli napokra

Noha a legtöbben nyáron hordanak rövidebb-hosszabb ruhákat, ezekről a hidegebb időkben sem kell lemondani. Vastag harisnyával, térdcsizmával a hétköznapokban is viselni lehet ezeket, míg a pántos darabok alá általában egyszínű, hosszú ujjú felsőket vesznek fel. Ha neked is hiányzik ez az öltözék, akkor válogathatsz a bőséges kínálat közül a Bonprix oldalán.

 

Keresés az oldalon