Kiderült, mennyivel tartozik Majka

Startlap - Startlap
Rendeződhet a Cserháti-ügy, Csobot Adél kiborult, Hajdú Péter kórházba került, megvan az év legszebb embere. Bulvárösszefoglaló.

Régóta nem adja meg az adósságát Majka

A Bezár a bazár! játékosai hívták fel Majka figyelmét arra, hogy hitele van, ráadásul pont ott, ahol ők a felszolgálók.

Cserháti Zsuzsa 16 év után méltó nyughelyet kap

Cserháti Zsuzsa sírja rendkívül elhanyagolt, amire Horváth Charlie hívta fel a figyelmet. Az énekesnő fia is megszólalt az üggyel kapcsolatban, de egy ismeretlen férfi szüntetheti meg az áldatlan állapotokat.

Fotó: NLCafé

A People magazin megnevezte az év legszebb emberét

A People magazin minden évben megnevezi az év legszebb emberét, idén Ellen DeGeneres műsorában jelentették be meglepetésként a dolgot.

Ha kíváncsi vagy, ki lett az év legszebb embere, ebből a cikkből megtudhatod.

Fia miatt bőgött Csobot Adél

„Tizenöt perce vagyunk úton, és ő megállás nélkül zokog, majd egyszer csak azt kiabálja hátulról, ami szerintem minden anyukát brutálisan szíven üt” – írja 3 éves kisfiáról az énekesnő, aki Nátán szavai hallatán szintén zokogásban tört ki.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Nyaralása alatt került kórházba Hajdú Péter

Nem várt élményekben lett része Hajdú Péternek ciprusi utazásakor. A showman szerelmével, Alföldy Annával utazott a szigetre, hogy pihenjenek egy kicsit, ám romantikázás helyett kórházlátogatás lett a programjuk.

Palik László a folytatásról nyilatkozott

Palik László 8 év után, az Exatlon Hungaryvel tért vissza a képernyőre. A műsornak azonban vége, a tévés pedig elárulta, várható-e folytatás.

Fotó: TV2

Szűcs Judith anyjának 36 terhessége volt

Hamarosan hatvanhat éves lesz Szűcs Judith, aki úgy gondolja, eljött az ideje mérleget készíteni és visszatekinteni a múltra. Testvéreivel nagy szegénységben nőttek fel, és boldog, amiért meg tudta valósítani az álmait.

Ez is érdekelhet

képcím

Pásztor Anna: Fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam

képcím

"Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!": az év kiemelkedő...

képcím

Eljegyezték Tóth Verát – megmutatta gyémántgyűrűjét az...