Cserháti Zsuzsa fiának se ideje, se pénze édesanyja sírjára

Startlap - Startlap
Cicciolina gyász helyett pózolt egy temetésen, Fluor Tomi elmesélte, mi történt a sorosozás után, Jakupcseket poligráffal vizsgálták. Többek között ezekről olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

Cserháti fiának nincs pénze az édesanyja sírjának gondozására

A minap kisebb botrány pattant ki Horváth Charlie nyilatkozata nyomán, aki a Cserháti Zsuzsa élete ihlette színházi produkció kapcsán felhívta a figyelmet: miközben sokan anyagi hasznot húznak az énekesnő emlékéből, nyughelye a temetőben “romokban hever”

Az ügy kapcsán az énekesnő fia, Szirtes Krisztián is megszólalt: ellentmondásos magyarázatában pénzügyi okokkal és elfoglaltságaival indokolja a szégyenletes helyzetet. Ide kattintva elolvashatod Szirtes Krisztián reakcióját, és ha netán lemaradtál Charlie beszámolójáról, azt is bepótolhatod.

“Nem ez lesz életünk legvidámabb nyaralása” – Rákóczi Feri még mindig Srí Lankán van, beszámolt a helyzetről

Rákóczi Feri a családjával nyaral a dél-ázsiai országban, ahol a húsvét vasárnapján történt robbantásos merényletsorozat több mint 300 emberéletet követelt. A rádiós hamar jelezte, hogy mindannyian jól vannak, most pedig részletesen elmesélte, hogyan változott meg a sziget élete a tragédia óta, és mik a terveik a következő napokra.

Fluor Tomi: Tüntetésre akartak hívni szónokolni, és olyan szabadságharcost csinált belőlem az ellenzék, hogy csak néztem

A köztudatba a Mizuval robbant be annak idején, és volt, amikor még jóformán a csapból is ő folyt, de már Fluor Tomi is 31 éves lett, és szeretné, ha nem zabálná fel a karrierje az életét. Ebben a cikkben egy terjedelmes, érdekes, őszinte interjú olvasható a rapperrel.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barcelona nem egy ötnapos program, ezer arca van a városnak és mindegyikbe bele lehet esni. Jövök még felfedezni!😍😍🌴#barcelona #spain #fluortomi #elnok #elnoki #elnokiugy #elnök #wellhello #pornodisko #hun #mik #ikozosseg #magyarig #magyar

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

Több egyéb mellett szóba kerül a csajozás, a Wellhello belső konfliktusai (amik odáig fajultak, hogy még a jogdíjakat is befagyasztották), a zenei útkeresés, az öregedés, Majka, a mai popzene, a hírhedt sorosozás következményei, és úgy általában a politkai szerepvállalás.

Meghan Markle szinte rögtön újra munkába áll a szülés után

Fotó: Hannah McKay – WPA Pool/Getty Images

Katalin hercegné annak idején fél év szülési szabadságon volt gyermekeivel, Meghan Markle azonban amerikai mintára ennél jóval kevesebb időt kért a palotától. Sőt, ezt sem fogja kihasználni teljesen, várhatóan meglepően hamar vissza fog térni hivatalos teendőihez. 

Cicciolina úgy távozott egy temetésről, mintha csak egy koncertről lépett volna ki

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#2019 #Aprile #Roma #travel #in #car #work #cicciolina #stallerilona #ilonastaller #spring #love #followforfollowback #like4likes #follow #instadaily #instafashion #

Cicciolina Ilona Staller (@cicciolina_official) által megosztott bejegyzés,

Staller Ilona fotóját elnézve az 59 éves korában elhunyt olasz műsorvezető, Massimo Marino temetése legfőképp egy sajtóesemény volt, nem pedig a gyász helye. Cicciolina ugyanis békejelet mutatott, és valami mosolyszerűt formált arcával hatalmas napszemüvege alatt, miközben a szertartáson fényképezték. 

Jakupcsek Gabriella lebukott a hazugságvizsgálaton

Vigyázat, a cím megtévesztő, habár a tényeket rögzíti, de a dolog csak játék volt, viszont még így is elég érdekes. A vizsgálat a szerda esti Jakupcsek Pluszban történt, és Kerekes Tamás klinikai szakpszichológus végezte, aki az ellopott Vizsolyi Bibliát is poligráf segítségével találta meg. Ha ide kattintasz, kiderül, milyen kérdésnél szúrta ki a hazugságot az eszköz, és az is, hogy mely testi jelek buktatták le a műsorvezetőt.

Galambos Lajos: Ez az áldatlan per végleg rányomta bélyegét a házasságomra

Még nem tudni, mi lesz a vége az irtózatosan hosszú periratairól elhíresült ügynek, amelyben Galambos Lajost 30 milliós közműlopással vádolják, de úgy tűnik, a házasságát tekintve már biztosan megvan a szomorú végeredmény. A trombitás elmesélte, hogyan árnyékolja be feleségével való kapcsolatát a jogi procedúra.

Ez is érdekelhet

képcím

Pásztor Anna: Fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam

képcím

Meghalt Dobos Attila: "Hittem a szeretetben, a szerelemben, de mindig...

képcím

Kóbor János özvegye teljesen visszavonult