Kiderült, mennyit kell ülnie Fekete Dávidnak, ha mindent beismer

Startlap - Startlap
Az énekes 2017 nyarától kezdődően járművek adásvétele kapcsán követett el csalásokat és sikkasztásokat. Bulvárösszefoglaló.

Ennyit kell ülnie Fekete Dávidnak, ha minden vádpontot beismer

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség Fekete Dávid ellen. A vádirat szerint 21 bűncselekményt követett el a volt megasztáros énekes, aki több mint 320 millióval károsította meg az áldozatait. Ha kíváncsi vagy, mennyit kell ülnie Fekete Dávidnak, ha minden vádpontot beismer, innen megtudhatod.

Úgy tűnik, szakított Szabó Ádám és párja

MTI Fotó: Gálos Mihály Samu

Szabó Ádám márciusban mutatta meg először barátnőjét, Bernit az Instagram-profilján. Párjával Franciaországból is bejelentkezett, ahol a síelés mellett a kisgyermekes anyuka születésnapját is megünnepelték. Most azonban történt valami, ami miatt okkal feltételezhetjük, szakított a pár. Ebben a cikkben kifejtik.

30 év börtönre ítélték R. Kelly-t szexuális zaklatásért

Harminc év börtönre ítélték szerdán a szexuális zaklatással vádolt és bűnösnek talált, R. Kelly művésznéven ismert R&B énekest az illetékes brooklyni szövetségi büntetőbíróság. Részletek.

“A kollégáimtól elvárom, hogy hagyják az öltözőben a mobiljukat munkaidőben”

Juhos József, vagy ahogy az országos ismertséget meghozó televíziós tehetségkutató műsorban, a Mestercukrászban hívják, Joci séf mesterségének legjobb „élő reklámja”, igazi szíves vendéglátó benyomását kelti, aki azonban a konyhán kőkeményen megköveteli a minőségi munkát. Exkluzív interjú.

Nagyon izgatott a döntése miatt Szandi lánya, Blanka

Szandi lánya, Bogdán Blanka egy évvel ezelőtt költözött Amerikába, ahol au pair-ként dolgozik. A fiatal lány remekül érzi magát San Franciscóban, ahol nem olyan régen a családja is meglátogatta. Részletek

“Vannak szerelmek, amik soha nem érnek véget” – exkluzív interjú Balázsovits Edittel

Nemcsak a 16 éves fiának, de már a színésznő számára is megkezdődött a nyári szünet. Beszélgetés házasságról, gyereknevelésről, szerelmekről és természetesen színházról. A 24.hu podcastja.

Jolly állítja, Suzy miatt albérletben kell élnie

10 év házasság után két évvel ezelőtt elvált Tarcsi Zoltán, Jolly és Királyvári Zsuzsanna, Suzy. Azonban az anyagiakban a mai napig nem sikerült megegyeznie a feleknek. A mulatós zenész állítja, ezt volt felesége akadályozza meg, ami azt jelenti, Suzy miatt kell még mindig albérletben laknia. Jolly kifakadása errefelé olvasható. 

Nem derült ki, kiket illet Böröndi Tamás vagyona

MTVA Fotó: Zih Zsolt

2020 novemberében hunyt el Böröndi Tamás, a hagyatékáról azonban a mai napig nem született döntés. A Story magazin azt írja, a színész állítólagos harmadik lánya, a balkézről született Carmen kimaradt az örökségből. A bonyodalmas ügyről ebben a cikkben írnak bővebben.

Kiderült, miért költözik Emilioékhoz Kiszel Tünde

Néhány napra összebútorozott Kiszel Tünde és az Emilio-família. Az összeköltözés csak átmeneti, prózai okáról pedig ebben a cikkben írnak.

Rémálom lett Miló Viki spanyol utazásából

Csivaváival indult Madridba Miló Viki nemrég, ugyanis kutyavilágbajnokságot tartottak Spanyolország fővárosában. Az utazás azonban nem úgy alakult, ahogy eltervezte. Részletek.

Címlapkép: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből

képcím

Béres Alexandra a Schobert Norbi-ügyben: „Nekem nincsenek...

képcím

Rogán Cecília fürdőruhában posztolt