Kiemelt Hírek 2018. november 17.

Kiderült, hogy nem csak a botoxtól lett kerek Cooky arca

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 17.
Itt a magyarázat a rajongók csipkelődésére.

Közösségi oldalain egyre több vaskos megjegyzést kap, sokan úgy gondolják, bizony túltolta a ráncfeltöltést a Rádió 1 népszerű műsorvezetője.

Cooky legújabb, az Instagramra feltett fotói alapján úgy néz ki, mintha éveket fiatalodott volna. Szeme már egyáltalán nem táskás, sőt a szarkalábak is eltűntek a széléről, ráadásul arcbőre feszesebb mint valaha.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cooky (@cooky_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

 

A hozzászólásokban meg is kapta, hogy a botoxból is megárt a sok, nemcsak a jóból. A Borsnak nyilatkozva nem is tagadta a beavatkozást, bár a mértéktelenséget már igen.

(…) Túl azonban nem tolom, nem járok hetente plasztikai sebészhez, nem festetem a hajamat, ilyesmi… Jó barátom viszont dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész, és nem titok, hogy ő töltött már egy pici botoxot a homlokomba

– mondta a közkedvelt DJ.

Arra is kitért, hogy azért kerekedett ki, mert hónapok óta letette a cigarettát, és bizony a kilók nála is könnyen felszaladtak ezután:

Egyébként is kerek arcom van, a pluszkilóktól pedig ez még látványosabb. Az elmúlt hetekben kezdtem neki a diétának, remélem, hamarosan leadom, amit felszedtem magamra.

Keresés az oldalon