Tóth Gabi új terhesfotója mindent letarol a neten

Startlap - Startlap
Iszonyú rejtélyes dolog történt Hien szüleinek embercsempészeti ügyében. Cooky menyasszonya alig két héttel ezelőtt szült, de már most úgy néz ki, mintha soha nem lett volna terhes. Korda György és Balázs Klári elárulták 40 éve tartó szerelmük egyik legromantikusabb titkát. Bulvárösszefoglaló.

Tóth Gabi a gyönyörű terhesfotóival mindenkit vastagon kárpótol, aki esetleg hiányolja őt a színpadról

Tóth Gabi áprilisban jelentette be terhességét, és egyúttal azt is, hogy hanyagolni fogja a fellépéseit. Szerencsére azonban az Instagramot ő is és Krausz Gábor egyaránt továbbra is serényen kezeli, amelynek köszönhetően csodaszép terhesfotókkal kompenzálja személye hiányát. A képeket itt nézegetheted.

L.L. Junior könnyek között adott exkluzív interjút kisfia haláláról

L.L. Junior mélyen megrendülve, a sírással küszködve exkluzív interjút adott a Tények Plusznak hároméves kisfia, Dávidka tragikus haláláról. A riportban nagyobbik fia, Lacika is megszólal. A felvételen kívül az alábbiakban azt is megnézheted, mit reagált a zenész volt felesége arra, hogy pszichológiai vizsgálatnak vetné őt alá L.L. Junior.

Iszonyú rejtélyes dolog történt Hien szüleinek embercsempészeti ügyében, ami miatt akár következmények nélkül megúszhatják a vádakat

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#localtourist

HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés,

Csütörtökön lesz a tárgyalása Hien rokonainak, akik már eddig is enyhe büntetésre számíthattak, az új fejlemények tükrében azonban még az is lehet, hogy teljesen felmentik őket a vádak alól. Történt ugyanis egy rendkívül rejtélyes, szinte példátlan dolog, amelyről erre a linkre kattinva olvashatsz.

Cooky menyasszonya alig két héttel ezelőtt szült, de már most úgy néz ki, mintha soha nem lett volna terhes

Szécsi Debóráról eddig nagyjából annyit tudtunk, hogy ő Cooky menyasszonya, most azonban kiderült róla egy ennél jóval fontosabb dolog: ő is a nőknek abba a misztikus táborába tartozik, amelynek tagjai mintha gumiból lennének, és pont úgy néznek ki egy szülés után, mintha épp három hónapja keményen edzenének.

Korda György és Balázs Klári elárulták 40 éve tartó szerelmük egyik legromantikusabb titkát

Tudtad, hogy Korda György két évig hiába próbálkozott Klárikánál, csak visszautasítást kapott? Ha tovább olvasol, akkor megtudhatsz egy csomó izgalmas részletet kettejük megismerkedéséről, köztük azt is, hogy mi volt az, ami egyetlen fontos találkozásuknál sem változott.

Vastag Csaba annyira kigyúrta magát, hogy már A4-es méretben kinyomtatva mutogatják a pattanásig feszülő pucér izmait

Ahogy Ursula von der Leyen igyekezett nemi egyensúlyt teremteni az Európai Bizottság biztosjelöltjei között, úgy nekünk is minden vágyunk az, hogy ugyanez megvalósuljon az aligruhás képekkel. Sajnos a dolog nem rajtunk múlik, egyelőre még mindig a női vetkőzésnek van nagyobb hírértéke, de Vastag Csabának és az ő kőkemény testének hála a mai napon léptünk egyet az egészséges arányok felé. Ha esetleg nem lenne világos: egy feszes, sima, félmeztelen felsőtest következik az X-Faktor énekesétől a Men’s Health magazin jóvoltából. Kattintani ide kell

Vasvári Vivien először és utoljára nyilatkozott a válásáról

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni! ♥️🙏🏻

Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

A luxusfeleségből luxusexfeleséggé váló Vasvári Viviennem értékeli azt a nagy érdeklődést, ami a válása körül tombol, de azért még egyszer nyilatkozott a dologról. Ebből több érdekes dologra is fény derült: egyrészt elég homályosan, de nyilatkozott a szakítás okairól, aztán az anyagi kérdésekről, meg arról, milyen körülmények között hozták meg a döntést. Sőt, még a távoli jövő is szóba került…

Berki Krisztián kedden is hosszasan oltotta Puzsért, és még mindig kicsit úgy, ahogy az általános iskolában szokás

Berki Krisztián számára nem sokat változhatott a világ harmadikos alsós kora óta, mert a főpolgármester-jelöltként riválisává vált Puzsér Róbertre már szinte epitheton ornansként ragasztott rá a testi adottságai miatt egy olyan jelzőt, amivel normális körökben legfeljebb ebben az életkorban szokás cikizni a másikat. No de igazából ezzel valójában csak egy apróságot ragadtunk ki Berki írásából, amelyet itt találsz, és amelyben változatos módokon megy neki Puzsérnak.  

Újabb fejlemény történt Curtis autóbalesete ügyében

Curtisés felesége, Széki Krisztina decemberben fekete BMW-jükkel karamboloztak Újpesten, mivel nem vettek figyelembe egy jelzőtáblát. A dologból rendőrségi ügy lett, amelyben most új fejlemény állt be. A részletekért ezt a cikket olvasd el.

“Magázódva beszélgetünk, pedig évtizedes a barátságunk” – Jordán Tamás megszólalt Törőcsik Mari állapotáról

A Weöres Sándor Színház igazgatója jó barátjaként gyakran látogatja Törőcsik Marit. Az alábbi cikkben Jordán  nyilatkozik: kettejük regényes viszonyába enged némi betekintést, valamint arról is beszámol, hogy van most a háromszoros Kossuth-díjas művésznő.

Ez is érdekelhet

képcím

Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy...

képcím

Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át...

képcím

Kovács Patrícia: Én bátran vállalom, hogy MILF vagyok