Nánási Pál csodálatos szerelmi vallomással reagált Ördög Nóra táncára

Startlap - Startlap
Ördög Nórának versenytáncos múltjával nem volt nehéz dolga, amikor színpadra kellett állnia. Nánási Pál szó szerint elámult a feleségétől. Bulvárösszefoglaló.

Nánási Pál csodálatos szerelmi vallomással reagált Ördög Nóra táncára

Amikor a Dancing with the Stars hétvégi döntőjében a négy zsűritagnak is meg kellett mutatnia, mit tudnak a színpadon, Ördög Nórának finoman szólva könnyű dolga volt versenytáncos múltjával. És Nánási Pál szó szerint elámult feleségétől. A videót és a szerelmes férj kommentárját erre a linkre kattintva találod.

Pásztor Anna szakított a gyermekei apjával: “Volt majdnem harminc csodálatos évünk”

Az Anna and the Barbies 48 éves énekesnője már a Dancing with the Stars adásai közben beszélt arról, hogy nincs jól lelkileg, most kiderült, hogy ennek nem csupán a fizikai megterhelés volt az oka. Pásztor Anna vallomását a szakításról itt olvashatod.

Így nézett ki 18 éve Liptai Claudia, Ábel Anita és Alföldi Róbert: előkerült egy régi, közös fénykép

A fotó 2002-ben, Radnai Péter esküvőjén készült az akkor még a harmincas éveikben járó három színészről. Frissesség, fiatalság, vidámság és pasztell színű ruhák: íme a fotó.

Coocky szétposztolta az Instát karácsonyi dubaji luxusnyaralásával, kiborultak a kommentelők

Lakatos Márkhoz hasonlóan a rádiós is külföldön, az Egyesült Arab Emírségekben tölti a karácsonyt. A családi utazásról készült felhőtlen fotók kiverték a biztosítékot az embereknél. Fotók és további részletek ebben a cikkben.

II. Erzsébet audiencián fogadta Kumin Viktóriát: “Nagyon váratlan volt”

Fotó: Stefan Wermuth – WPA Pool /Getty Images

Kumin Viktória a brit magyar nagykövet, Kumin Ferenc neje, ezért látogathatta meg férjével közösen a királynőt a Buckingham-palotában, de a meghívás még őt is váratlanul érte. A diplomatafeleség a Reggeliben mesélt arról, hogy a kulisszák mögött milyen hihetetlen felkészülés zajlik egy-egy ilyen jelenésre. A beszélgetést ide kattintva nézheted meg, ugyanitt fotókat is találsz az eseményről.

Forgács Gábor: Ha a januári operációm sikerül, akkor lesz még pár szép évem

A 72 éves színész nyáron tudta meg, hogy prosztatarákban szenved, és egy műtéten már túlesett. Ha kíváncsi vagy a betegségével kapcsolatos fejleményekre, akkor itt folytasd az olvasást.

Még nézni is kínos, ahogy VV Virág számol

A dologhoz nem igazán tudunk mit hozzáfűzni, meg nem is szeretnénk, nyilván mindenki sejti, hogy VV Virág nem egy Bolyai János, és nem a KöMaL rendszeres olvasásával töltötte az elmúlt 18 évét. Beszéljen inkább ő és a számok, katt ide a rövid felvételért.

Nicsak, ki vagyok? Győrfi Pál énekhangjától lehidalt a zsűri, Zsidró Tamás fenekét ismerősnek találták

A maszkos műsor TV2-es verziója még csak a negyedik adásnál jár, így lesz még részünk bőven meglepetésekben. Ezúttal többek között a Királyt és a Tévét fosztották meg jelmezeiktől, akik sorrendben az OMSZ-szóvivő és a leghíresebb magyar fodrász voltak. Mindketten izgalmas lelepzeléssel és előadásokkal szolgáltak: Győrfi jeleneteit itt, Zsidró Tamást pedig itt lehet nézegetni.

Anfisa Bulgakova és Csősz Boglárka tízmilliókat aggattak magukra gyémántban, aztán büszkén cikizték egymást stikában, hogy ki visel kevesebb pénzt

A Viasat hozza a formáját, és a Feleségek luxuskivitelben új évada elődeihez méltán mélyen felborzolja a sima bizsuknak is lelkesen örülő, egyszerű, dolgos munkához szokott magyar kedélyeket. Az új szereplőként érkező Bulgakova végre méltó, igazi nagypályás ellenfele lehet a török színvonalon mérve is roppant gazdagnak számító férjjel bíró Csősz Boglárkának. Meg is történt a műmosolyokkal szelíditett nagy gyémántverseny, ami egy hajszállal sem volt kevésbé ciki, mint ahogy VV Virág kiszámolta, mennyi háromszor kettő. Videó.

Kiadták a listát a 2020-as év legjobban kereső zenészeiről

Fotó: Dave Hogan/Hulton Archive/Getty Images

Kívülről fújjuk már az előadóművészek anyagi veszteségeit, ez világszinten csak az élőzenét tekintve egyébként dollármilliárdokban mérhető. De attól, hogy ezt a világsztárok valóban a bőrükön érezzék, természetesen fényéveknyire vagyunk. Na de ki mennyit keresett az idén a legnagyobbak közül? Erről szól ez a cikk.

Ez is érdekelhet

képcím

Alföldi Róbert Vidnyánszky Attilának: Ez magyar? Ez gerinces?

képcím

Gálvölgyi-ügy: ezért szerepelt a "VIP" adat a mentési...

képcím

Megtalálták a tömegbaleset halálos áldozatát