Kicsit fura számokat húztak ki a hatos lottó sorsolásán, senkinek se sikerült eltalálnia

Startlap - Startlap
A vasárnapi lottósorsolás a szokásosnál kisebb pénzesővel zárult, a hat nyerőszám ránézésre nem tartozik a legnépszerűbb kombinációk közé. Esti hírösszefoglaló.

Kicsit fura számokat húztak ki a hatos lottó sorsolásán, senkinek se sikerült eltalálnia

A vasárnapi lottósorsolás a szokásosnál kisebb pénzesővel zárult, a hat nyerőszám ránézésre nem tartozik a legnépszerűbb kombinációk közé. További információkért katt ide.

Már strandidőre is van kilátás

A hét eleji, továbbra is változékonyként jellemezhető időszakot szerdától jelentős melegedés folytatja. A következő napok részletes időjárás-előrejelzése itt található.

Cseh László döntött az olimpiáról

Fotó: Al Bello/Getty Images

Az úszástól búcsúzó kétszeres világbajnok a szövetségi kapitányt és az úszószövetség elnökét is meghallgatta a sokáig húzódó dilemma során, de végül felesége véleményét követően határozott olimpiájáról. Részletek itt.

Jövő héttől megint emelkedhet a benzin és a gázolaj ára

A szakértők szerint átmenetinek tűnik a múlt heti csökkenés, ismét növekvő üzemanyagáraknak nézünk elébe. A pontos számokat ebben a cikkben ismertetik.

Meghalt az intenzíven a 19 éves motorversenyző, aki durva balesetet szenvedett az Olasz Nagydíjon

A svájci Jason Dupasquier, aki a sportág egyik nagy tehetségének számított, vasárnap veszítette életét. A tragikus esetről itt olvashatsz.

Momentumost támogat a Jobbik Hegyvidéken

Jakab Péter, a Jobbik elnöke dicsérő szavakkal beszélt Hajnal Miklósról, akit Fürjes Balázs ellenében indítana az ellenzék, ha ő lesz az előválasztás győztese. Bővebben.

Megjelent az első szivárványcsaládos mesekönyv Magyarországon

Fotó: Guillermo Nova/picture alliance via Getty Images

Soha még olyan mesekönyv nem került a piacra itthon, amelyben kétanyás és kétapás családok szerepelnek. A kötet legfőként a hasonló családokban élő gyermekek számára hiánypótló, akik a hivatalos statisztikák szerint sincsenek kevesen, de a valós számuk még nagyobb lehet. A könyvről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Frölich Róbert lett az új főrabbi

A Mazsihisz elnöke gratulált az új országos főrabbinak, aki több évtizede a neológ hitélet meghatározó figurája. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: magyar milliárdos zuhant le Ráckeresztúron Besenyei Péter...

képcím

Robbanás történt Budapesten, egy nő meghalt

képcím

Járdára hajtott két autó Debrecenben, egy gyalogos meghalt