Háborognak a nézők A Konyhafőnök játékosán

Startlap - Startlap
Nem szoktak hozzá, hogy vannak olyanok is, akik nyíltan sportszerűtlenek a másik versenyzővel. Heti bulvárösszefoglaló.

A Konyhafőnök: felháborodtak a nézők az egyik versenyző stílusán

A Konyhafőnök pénteki adásán akadtak ki a nézők, mégpedig azon a jeleneten, amikor kiderült, ki jut tovább a következő fordulóba. Részletek

Havas Henrik eladja házát Tenerifén: megvásárolni sem volt jó ötlet

Havas Henrik egyik legrosszabb befektetéséről van szó, amiért ugyan komoly összeg ütheti a markát, de ahhoz képest, hogy egy kanári-szigeteki ingatlan a tét, olyan soknak azért nem is tűnik ez a pénz. Havas nyilatkozata a ház eladásáról ebben a cikkben olvasható.

“Egyedül élek, de nem magányosan” – így fest most a 73 éves Mohai Gábor, a legendás tévébemondó

A tévés és rádiós bemondó, hírolvasó és műsorvezető a mai napig aktívan dolgozik, a Kossuth Rádióban és a tévében is rendszeresen szerepel, valamint saját lemezeket készít. Saját családot viszont soha nem alapított. Mohai Gábor közös interjút adott Endrei Judittal és Kertész ZsuzsávalBővebben.

Várkonyi Andrea: Nekem mindig jelen van az életemben a jótékonykodás

Mészáros Lőrinc leendő neje a napokon belül adásba kerülő egyszeri tévés visszatérése, a TV2 jótékonysági gálaestje kapcsán ecsetelte adakozó természetének rejtelmeit. Videó és további részletek itt.

Karikó Katalin elsírta magát, miután Koncz Zsuzsa dalt küldött neki

Koncz egy Zoránnal közös duettet ajánlott a kutatóbiológusnak, Karikó Katalin mélyen meghatódott a gesztuson. Videó és további részletek itt.

Reviczky Gábor: Az emberek azért kapják el a koronavírust, mert a félelem miatt alacsony az önrezgésük

Tudományos kutatások nem mutatják ki, de neki meggyőződése – közölte sajátos teóriájáról Reviczky, aki hertzben kifejezett értékeket közölt arra nézve, mikor tekinthetjük védettnek magunkat a “betolakodók” ellen. A színész egy másik bevált stratégiát is megosztott: a veszélyhelyzet kihirdetése után “otthonába invitálta” Jézust. Ehhez egy feszületre van szükség. A kivitelezés pontos menete és Reviczky Gábor egyéb egészségvédelmi gondolatai ebben a cikkben olvashatók.

Tóth Gabi: Jól is néznénk ki, ha a bojler testem és magas homlokom miatt siránkoznék egész nap

Az énekesnő új blogbejegyzésében ír arról, hogy újabban amiatt bántják a kommentelők, mert túl vékony lett, szerinte ez ugyanúgy testszégyenítés. Tóth Gabi elárulta azt ismiért fogyott le.

“Annyira szégyellem ezt kimondani” – Korda György és Balázs Klári elárulta, miért nem lett soha közös gyermekük

Kordának van egy lánya, akivel nem tartja a kapcsolatot. Ebben a videóban róla is beszél a házaspár.

Dzsudzsák Balázsnak sikerült egy Bubi-állomás közepére leparkolnia a Bentley-jét

A fényképen jól látszik, ahogy a német rendszámú luxusautó az V. kerületi Szalay utcában teljesen befoglalja a közösségi kerékpártárolót. Dzsudzsák menedzserén keresztül magyarázkodott és kért elnézést. Bővebben

Kábítószerezéssel vádolják az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét

Alighogy berobbant a Måneskin rockzenekar a nemzetközi zenei életbe, máris durva vádak érték az együttes egyik tagjátHogy mi áll a háttérben, az kiderül ebből a cikkből.

Ez is érdekelhet

képcím

Nobel-díjat kapott Karikó Katalin

képcím

Idén két magyar is esélyes a Nobel-díjra

képcím

Kérjen részletfizetést a NAV-tól, üzente Semjén Iványinak - A...