Kiborult a világelső Babos Tímea édesapja

Babos Csabának elege van abból, hogy kislányát folyamatosan bántják.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-22 14:00

Mason, 2018. augusztus 18. A francia Kristina Mladenovic oldalán játszó Babos Tímea a cseh Lucie Hradecka, orosz Jekatyerina Makarova páros elleni játszma közben az egyesült államokbeli Cincinnatiben zajló keménypályás tenisztorna negyeddöntõjében az ohiói Cincinnatitõl mintegy 40 kilométerre levõ Masonban 2018. augusztus 17-én. A Hradecka, Makarova kettõs 4:6, 7:5, 10-6-ra gyõzött. (MTI/APJohn Minchillo)

Hiába vette vissza párosban a vezetést a világranglistán Babos Tímea, a kiváló teniszező nehéz időszakon megy keresztül, amiről Facebook-oldalán is írt, mondván, hiába csinál bármit a pályán, nem tudja azokat az eredményeket hozni, amelyeket elvár magától. No persze érthető, ha jobb eredményeket szeretne produkálni, elvégre az év elején párosban megnyerte az Australian Opent, vagyis elég magasra tette a lécet.

Sziasztok!Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban, hogy írjak-e egy hosszabb hangvételű levelet Nektek vagy sem, de úgy…

Közzétette: Babos Tímea – 2018. augusztus 19., vasárnap

„Most, hogy hullámvölgybe került Timi, az interneten álnév alá burkolózó emberek dagadt k..vának nevezik – mondta a Borsnak Babos Tímea édesapja, Babos Csaba, aki érthető módon teljesen kiakadt a történteken. – Nekik üzenném, hogy tizennégy százalék a testzsír aránya. Csak meg kell nézni, mennyire kockás a lányom hasa. Törökországban nyaralással egybekötött edzőtáborban vett részt a család, ahol all inclusive ellátásban volt részünk. Timi egy koktélt sem ivott, csak ásványvizet és egészséges ételeket fogyasztott, mert napi kétszer edzettünk. Örülnék, ha ezek a szájhősök felvállalnák magukat, és egy fórum keretében nekem és a lányomnak is elmondanák kritikájukat. Ígérem, mindketten válaszolunk minden kérdésre, meghallgatunk minden javaslatot, amely Timi fejlődését szolgálja.”

Az édesapa arról is beszélt, mennyit szenvedett és dolgozott azért Babos Tímea, hogy idáig eljusson. Ráadásul sokan támadják lányát a pénz miatt, ám nem látják, mennyi kiadása van, elvégre adóznia kell, az edzőt, a szállást, az utazást és az étkezést is fizetnie kell.

Mai nap hírei

Új rendszer az egészségügyi járulékoknál: elkezdték értesíteni az adósokat

ado.hu4 órája

Rendkívüli módon felgyorsult a covid mortalitása, meg is indult a kormányzati felelősségáthárítás

vastagbor.atlatszo.hu5 órája

Almás-máktorta liszt nélkül

eletforma.hu8 órája

Egyhangúlag hagyták jóvá Varga Judit szigorító javaslatát

demokrata.hu9 órája

Müller Cecília beismerő vallomása: gyalázatos a fideszes válságkezelés

ezalenyeg.hu13 órája

Rajtaütés a hamis raklapszállítmányon

transpack.hu14 órája

Nyakunkon a tél

168ora.hu14 órája

Az ok, amiért soha nem szabadna éhgyomorra kávét innod

joy.hu15 órája