Kiborult a világelső Babos Tímea édesapja

Startlap - Startlap
Babos Csabának elege van abból, hogy kislányát folyamatosan bántják.

Hiába vette vissza párosban a vezetést a világranglistán Babos Tímea, a kiváló teniszező nehéz időszakon megy keresztül, amiről Facebook-oldalán is írt, mondván, hiába csinál bármit a pályán, nem tudja azokat az eredményeket hozni, amelyeket elvár magától. No persze érthető, ha jobb eredményeket szeretne produkálni, elvégre az év elején párosban megnyerte az Australian Opent, vagyis elég magasra tette a lécet.

Sziasztok!Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban, hogy írjak-e egy hosszabb hangvételű levelet Nektek vagy sem, de úgy…

Közzétette: Babos Tímea – 2018. augusztus 19., vasárnap

„Most, hogy hullámvölgybe került Timi, az interneten álnév alá burkolózó emberek dagadt k..vának nevezik – mondta a Borsnak Babos Tímea édesapja, Babos Csaba, aki érthető módon teljesen kiakadt a történteken. – Nekik üzenném, hogy tizennégy százalék a testzsír aránya. Csak meg kell nézni, mennyire kockás a lányom hasa. Törökországban nyaralással egybekötött edzőtáborban vett részt a család, ahol all inclusive ellátásban volt részünk. Timi egy koktélt sem ivott, csak ásványvizet és egészséges ételeket fogyasztott, mert napi kétszer edzettünk. Örülnék, ha ezek a szájhősök felvállalnák magukat, és egy fórum keretében nekem és a lányomnak is elmondanák kritikájukat. Ígérem, mindketten válaszolunk minden kérdésre, meghallgatunk minden javaslatot, amely Timi fejlődését szolgálja.”

Az édesapa arról is beszélt, mennyit szenvedett és dolgozott azért Babos Tímea, hogy idáig eljusson. Ráadásul sokan támadják lányát a pénz miatt, ám nem látják, mennyi kiadása van, elvégre adóznia kell, az edzőt, a szállást, az utazást és az étkezést is fizetnie kell.

Ez is érdekelhet

képcím

Adóvisszatérítés: fontos tippek az idei évre, amelyekkel...

képcím

Molnár Gusztáv volt feleségének új férje bántalmazta a...

képcím

Kisebb vagyonért máris eladó L.L. Junior és felesége luxusháza