Keleti Andrea 8 kilót fogyott, bomba alakja lett – előtte-utána fotókat mutatott a táncművész

Startlap - Startlap
Hihetetlen, de Andrea június 3-án tölti be az ötvenegyet. Bulvárösszefoglaló.

Keleti Andrea legalább 10 évet is fiatalodott

Nagyon jó formában van az ötvenéves Keleti Andrea, bárki megirigyelhetné az alakját! A fotókért ide kattints.

Pécsi Ildikó: Gyűjtöttem, hogy minél több életbe belebújhassak az én egyetlen életem alatt

80. születésnapját ünnepli május 21-én Pécsi Ildikó. Bár életében mostanában a tárgyalóterem kapott szerepet, na meg a családi ügyekkel foglalkozó címlapok, mi most igyekszünk arra a sok munkával, sikerekkel, boldogsággal töltött évre emlékezni, amelyek még a családi botrányok előtt határozták meg a mindennapjait. A részleteket itt találod.

Válasz a parasztozó Tolvai Reninek

Szerencsétlen megfogalmazás, de elgondolkodtató mondanivaló. Tolvai Reni kifakadásán több okból is érdemes rágódni kicsit. Ebben a cikkben meg is teszik.

Szilágyi István özvegye szeretné, ha a fia ott lenne a színész temetését

Bár a színész özvegye felfogta, hogy mit művelt a fia, és terhelő vallomást tett ellene a rendőrségen, mégis megbocsátott neki. Ebben a cikkben ő maga mondja el, miért szeretné, ha a fia is ott lenne a szertartáson.

Felismered a nagyon híres színészt a maszk mögött?

A kötelezővé tett maszk viselése a sztárok szempontjából annyi plusz előnyt jelent, hogy senki sem ismeri fel őket. Mondjuk, a lesifotósoknak sikerült elkapniuk egy nagyon ismertet, bár az már örök kérdés marad, hogy hogyan ismerték fel a színészt. Te felismernéd, ha Budapesten sétálna ugyanígy? A fotót itt találod.

Dua Lipa fürdőruhás képe emlékeztetett, hogy mennyire várjuk már a nyarat

John Phillips/Getty Images

Dua Lipa Londonban tölti a karantént pasijával, Anwar Hadiddal. Az énekesnő élete az elmúlt hetekben tele volt izgalmakkal, például azért, mert kiszivárgott az albuma és kénytelen volt korábban kiadni. Szerencsére már lenyugodtak a kedélyek, annyira, hogy kifeküdt a kertbe napozni és belekezdett egy új könyvbe is. A bikinifelsőjének megkötésével egy új módszert is elleshetünk tőle, hogyan lehet úgy lebarnulni, hogy ne maradjon nyoma. A fotóért ide kattints.

Húga szerint nem kizárt, hogy Britney Spears visszavonul

A Spears család másik énekese, Jamie-Lynn Spears a The Hollywood Reporternek adott interjút, amiben természetesen szóba került nővére, Britney Spears. Azt próbálták kideríteni, hogy a popsztár tervezi-e, hogy mostanában kiad egy új albumot. A választ, amit egyetlen rajongó sem akar hallani, itt olvashatod el.

Így ünnepelte meg a 74. szülinapját Cher

Szinte már nevetséges kimondani, hogy 74 éves lett Cher, hiszen még egy harmincévest is simán kenterbe ver külsejével. Ha érdekel, hogyan ünnepelt, olvasd el ezt a cikket.

Kim Kardashian nadrágjából kispórolták az anyagot, ráadásul pont a fenekénél

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Kim Kardashian megáldotta a világot és egy fenékrész nélküli nadrágban fotóztatta magát a kocsija mellett. Íme a fotó.

Agyvérzést kapott az ÉNB-ből is ismert youtuber, Czibók László

Czibók Lászlót többek között az Éjjel-nappal Budapestből is ismerhetjük, de emellett szinte naponta vlogol, nagyon népszerű a Youtube-csatornája. Testépítésről, általános és aktuális témákról is beszél, nagyon sokan szeretik. A napokban azonban elmaradtak a posztok, ami miatt sokan kétségbe estek. A felesége ebben a cikkben elmondja, mi történt.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...