Itt érkeznek a választási eredmények - percről percre

Magas volt a részvételi arány az önkormányzati választáson. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-13 20:42

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mutatjuk az önkormányzati választás eredményeit percről percre

Véget ért a szavazás, 18.30-ig a választók 47,2 százaléka adata le a voksát. Már javában zajlik a szavazatok összeszámolása. Ebben a cikkben követheted percről percre az önkormányzati választást.

Az eredményeket az alábbi linkeken figyelheted településenként és megyénként, illetve külön a fővárosban:

Orbán Viktor nem akar tömeg előtt ünnepelni

Kizárólag a Fidesz eredményvárójára hivatalos emberek követhetik Orbán Viktor eredményeket értékelő beszédét. Az esemény helyszíne és a döntés lehetséges oka ebben a cikkben olvasható.

Ez a szavazás se atrocitások nélkül telik: Kispaládon fellázadtak, Hevesvezékenyen megtörtént a legviccesebb rendkívüli esemény, Budapesten szavazatvásárlásról jelentettek, és Pécsett megvertek egy tudósítót

Ábri Norbert kispaládi független polgármesterjelölt arról beszélt: a falu fellázadt a kettős állampolgárok ellen. Részletek itt.

A Nemzeti Választási Iroda honlapján található rendkívüli események között délelőtt megjelent egy egészen vicces hír a 632 lelket számláló Hevesvezekényből. Ha érdekel, mi történt, akkor itt folytasd az olvasgatást.

Pécsett az ATV helyi tudósítóját megütötték és komoly kárt tettek a kamerájában, az ügyről a sértett is megszólalt. Az esetről itt tájékozódhatsz bővebben.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Közben a ferencvárosi ellenzék közös jelöltje, Baranyi Krisztina, valamint nyolcadik kerületi kollégája, Pikó András is szavazatvásárlásról, illetve a voksolók irányításáról számolt be. A Magyar Hang azt írja: videót készítettek azokról, akik Ferencvárosban szállították a szavazókat. A felvételt itt tudod megtekinteni.

Orbán Viktor és saját alpolgármestere is megszólalt Borkai Zsoltról, aki feleségével karöltve, szélesen mosolygva adta le szavazatát

Egy XII. kerületi iskolában, szavazás után válaszolt először a miniszterelnök a Borkai Zsolt győri fideszes polgármester botrányát feszegető kérdésekre. Ha érdekel, mit mondott Orbán Viktor, akkor ezt a cikket olvasd el.

Nem ő volt az egyetlen, aki ma voksolás után Borkai Zsoltot emlegette: Dr. Fekete Dávid győri alpolgármester a Facebookon fejezte ki véleményét a volt olimpikonról. A bejegyzés itt látható.

És hosszas várakozás után maga Borkai Zsolt is feltűnt a szavazófülkéknél: az urnához felesége társaságában, egymásra mosolyogva, karjaikat összefonva járult. A jelenetet itt nézheted meg fotón.

Egy remek képpel gratulált a német nemzetiségi önkormányzat tagja az államtitkárnak a “a ma reggel Véméndi Nimród területén elejtett dámbikához”

Nimród Vadásztársaság gazdasági vezetője és egyben a véméndi német nemzetiségi önkormányzat tagja lelkesen gratulált Kiss Miklós Zsolt Agrárminisztérium videkfejlesztési államtitkárnak az elejtett vadhoz a Facebookon két fénykép kíséretében. A bejegyzést erre a linkre kattintva találod.

Milicisták kirángatták az autójából és kivégezték az egyik kurd párt női politikai vezetőjét

Fotó: Burak Kara/Getty Images

A Törökország által támogatott arab milícia legalább kilenc kurd civillel végzett, köztük a közösség egyik politikai vezetőjével Szíria északi részén. A 35 éves Hevrin Hálaf, a Szíriai Jövő párt főtitkára agyonlövésének hírét döbbenetes megfogalmazásban tálalta az egyik török kormánypárti lap. Minderről bővebben itt írnak.

Újabb plakátokat rongáltak meg az ARC kiállításon: immár Tarlós István neve is az egyik alkotást díszíti

Az éjszaka folyamán újból megrongáltak három plakátot a 19. ARC kiállításon – közölték a rendezvény Facebook-oldalán. A képek közül az egyik – a szivárványos Nagy-Magyarországot ábrázoló pályamű – már másodszorra esett vandálok áldozatául. A rongálásról készült fotókat  ebben a cikkben nézheted meg.

Ezek a legveszélyesebb kártevők Európában

Húsz kiemelten veszélyes, úgynevezett zárlati károsítónak minősülő növényi kártevőről tett közzé jegyzéket az Európai Bizottság. Ebből a cikkből megismerheted a lista több tagját, továbbá példákon mutatják be, milyen negatív hatást gyakorolnak ezek a szervezetek a természetre és a gazdaságra

Íme a világ 25 legnépszerűbb autója

Fotó: Sean Gallup/Getty Images

Kevés kisautó, és csak egy prémium jármű került fel a világ legkeresettebb autóinak friss listájára, amelyen még mindig a SUV-ok vannak többségben, és amelyet ide kattintva nézhetsz meg.

A férj szörnyethalt, a feleség túlélte a 200 méteres zuhanást a Tátrában

A tragikus baleset körülményeit innen ismerheted meg.

Mai nap hírei

Ökológiai katasztrófa a Kamcsatka-félszigeten

szimpatika.hu5 órája

Az alábbi frizurákkal letagadhatsz 10 évet

joy.hu6 órája

Egyetlen lélegeztetőgépet sem szerzett – esett neki Szijjártó Donald Tusknak, aki korcsnak nevezte az illiberális demokráciát

168ora.hu10 órája

Máris reagált az SZFE egyik diákja Gulyás Gergely kijelentésére

szeretlekmagyarorszag.hu11 órája

Meghalt a Samsung elnöke

gsmring.hu12 órája

A világ legerősebb és legdrágább chilije Magyarországon terem

magro.hu13 órája

Olcsó és menő ajándék: Jysk hekkelés felsőfokon

otthonka.ezalenyeg.hu14 órája

Kovács Kati lehengerlő szépség volt fiatalon - Sosem látott fotók

femcafe.hu16 órája