Horváth Tomi olyan képet posztolt Pápai Jociról, hogy elhajlott a net

Aki látja, az soha nem fogja elfelejteni, hogyan is nézett ki rajta az énekes. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-12 14:41

Fotó: TV2

A nap, amit az internet népe soha nem felejt el Horváth Tominak

Vasárnap este már élő adással jelentkezik a Sztárban sztár leszek!, aminek két mestere – akik korábban versenytársak voltak a Sztárban sztár ötödik évadában – Horváth Tamás és Pápai Joci folyamatosan szívják egymás vérét. Most úgy néz ki a cukkolásban Tomin van a sor, aki előhúzott egy olyan fotót Jociról, hogy a fal adja a másikat. A képet, amit még Majka is dicsért a maga módján, itt tudod szemrevételezni. Előre szólunk, örökre beleég a retinádba! 🙂

Vajna Tímea megszólalt, miután kiderült, hogy ő lett Andy Vajna gigantikus vagyonának egyetlen örököse

A 24.hu felkereste Vajna Tímeát, miután napvilágott látott a hír, hogy ő örökölte januárban elhunyt férje, Andy Vajna vagyonát, ami tulajdonképpen egy borzasztóan nagy értékű cég. Mennyi pénzről van szó, és mit nyilatkozott az özvegy az örökségről?

Schobert Norbit megműtötték és magasabb lett 2 centivel

Nemcsak az elviselhetetlen fájdalomtól, hanem robbanékony természetétől is megszabadította Schobert Norbit a gerincműtétje. Pár órával az operáció után már úgy járt-kelt a budai Országos Gerincgyógyászati Központ folyosóján a 48 éves életmód-tanácsadó, mintha mi sem történt volna. Az is kiderült, hogy Norbi magasabb emberként ébredt a műtétből. Ha kíváncsi vagy, mi okozta a méretváltozást, ebből a cikkből megtudhatod.

“Bár mondhatnám, hogy ugyanolyan úszás volt ez, mint a többi, de nem lenne igaz” – ez történt, amikor válásuk után először találkozott Hosszú Katinkával Shane Tusup 

A Duna Arénában rendezett Úszó Világkupa-sorozat budapesti állomásának bulvárszempontból különleges jelentősége volt: ezen az eseményen találkozott először Hosszú Katinka volt férjével a válóper után, immár ellenfélként. A sajtó munkatársai nem csupán a sporteredményeket figyelték, hanem az egykori házastársakat is, akik nem várt módon viselkedtek egymással. Ebben a cikkben beszámolnak arról, hogyan kezelte a helyzetet Tusup és Hosszú, az utóbbi röviden nyilatkozik is arról, milyen élmény volt számára a találkozás. 

“Az utolsó percekig is mosolygott” – Hopp Csilla először szólalt meg kamerák előtt Dávidka haláláról

L.L. Junior volt párjamegrendítővallomásban kifejtette, mit érez kisfia, a hároméves Dávidka halála óta, hogyan történt a baleset, valamint az őt ért vádakra is reagált. A beszélgetést itt nézheted meg videón, vagy akár el is olvashatod a lényeget.

Amerikában börtönbe került, majd kitoloncolták az országból Hamvai PG-t

Hamvai PG a tengerentúli magyaroknak szeretett volna zenélni, egy ott élő magyar azonban feljelentette őt. Ennek börtön, majd kitoloncolás lett a vége.

“Nem akarok ilyesmikről hallani a vacsoraasztalnál” – Frei Tamás elmondta, miért van egyre kevesebb magyar barátja

Frei Tamás négy városban lakik egyszerre, jelenleg épp Firenzében tartózkodik, de legtöbb idejét még mindig Magyarországon tölti – tudtuk meg egy vele készült interjúból. Ugyanakkor egyre kevésbé szívlel valamit a magyarokban, ami miatt jelentősen megfogyatkozott itthoni barátai száma.

Katalin hercegné ismét a öltözetével hívta fel magára a figyelmet

Katalin hercegné a minap a londoni Természettudományi Múzeumba látogatott, ahol sokadszor is bebizonyította, hogy a fast fashion és a luxusdarabok hibátlanul megférnek egy szetten belül. Az eseményen egy mindössze 39 font, vagyis alig 15 ezer forint értékű Warehouse felsőt és egy 130 fontos, azaz nagyjából 48 ezer forintos khaki culotte nadrágot viselt. A látogatásról fotók is születtek, amiket az alábbi cikkben tekinthetsz meg.

Terry Black halálával a 14 éves lányára várhat a legkeserűbb sors

A előadóművész hatalmas adósságot hagyott maga után, emiatt pedig nem csak, hogy az utcára kerülhetnek örökbefogadott gyermekei, de mivel sem a temetést, sem a holttest tárolását nem tudják fizetni, előfordulhat, hogy Terry Black tömegsírba kerül. Dani és Fanny új gyámja, Árvai Mónika most újabb vészjósló hírről számolt be.

Meghalt Csuja Imre kisebbik fia

Elhunyt a népszerű színész kisebbik fia, adta hírül a Ripost, amely a családot is megkereste a szomorú hír hallatán. A további részleteket itt tudod elolvasni.

Ha lemaradtál volna a hét legfontosabb híreiről

Akkor elég csak ide kattintanod, mi mindent összeszedtünk az elmúlt napok legérdekesebb információiról.

Mai nap hírei

Nyolc gól, két mesterhármas, Szoboszlai megállíthatatlan

eurosport.hosszabbitas.hu8 órája

A kakaó fokozhatja az agy oxigénellátását

szimpatika.hu9 órája

Egy őrületes részletre derült fény a Reszkessetek, betörők!-ből, amit eddig tuti nem vettél észre

joy.hu10 órája

Folytatódnak a gumikacsás tüntetések Thaiföldön

kitekinto.hu15 órája

Láttál már 200 kg-os édesvízi halat?

agroinform.hu17 órája

Jogellenes az idősek kizárása a vásárlásból

168ora.hu18 órája

Mi már tudjuk, mit termeszt jövő nyáron

agraragazat.hu18 órája

Ma is hatezer felett az új fertőzöttek száma

demokrata.hu19 órája