Íme Yuki, az irdatlan nagy farkaskutya, aki mellett gondozói is kis törpének látszanak

A hatalmas állat sajnos súlyos beteg.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-14 17:03

Forrás: Instagram/ Brittany Allen

Yuki, a farkaskutya feltehetően a fajtája legnagyobbika, amit valaha láttál. Az állatot egy floridai farkasmenhely fogadta be több mint egy évtizeddel ezelőtt – írja a Miami Herald.

Yuki mindösszesen 8 hónapos volt, amikor 2008-ban gazdája rossz egészségi állapota, valamint az állat rendkívüli mérete miatt elvitte egy menhelyre, ahonnan aztán a floridai intézménybe továbbították. A hatalmas állat jelenlegi nagysága mellett a gondozói kisnövésű embereknek látszanak. Az otthon egyik önkéntesét, Brittany Allen még azzal is megvádolták, hogy utólag módosított az általa közzétett felvételen, pedig ez bizony a valóság, Yuki tényleg elképesztően nagyra nőtt:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Yuki ♥️😍🐺 #wolfdog #wolfdogsofinstagram #highcontentwolfdog #highcontent #shywolfsanctuary #love #bond @shywolf_sanctuary If you feel generous and want to help us with Yuki’s vet bills, please feel free the check out the link in bio.

Brittany Allen (@brit_allen_) által megosztott bejegyzés,

Yuki amúgy 54 kilót nyom, és inkább farkas, mint kutya: génjei 87,5 százaléka szürke farkas eredetű, 8,6 százalék szibériai husky, a maradék 3,9 százalék pedig német juhász hibrid gén. A történetnek van egy rendkívül szomorú része: Yuki végstádiumú leukémiában szenved, így már nem sokáig csóválhatja óriási farkát.

Hozzászólások